Frans Jozef Simajchl en Joyce van Orsouw verenigingsman en -vrouw van Ulysses.

Op de Nieuwjaarsinstuif van Ulysses zijn Frans Jozef Simajchl en Joyce van Orsouw gehuldigd als verenigingsman – en vrouw van Ulysses.

Frans Jozef is ruim 40 jaar lid van Ulysses. In de jeugdafdeling speler,leider en trainer geweest. Jaren lang in de selectie gespeeld. Is lange tijd Jeugdcoordinator geweest en bestuurslid. Hierna 13 jaar voorzitter van de Megense club. Onder zijn leiding was hij die veel aandacht had voor het financiële – sponsor – en accommodatiebeleid. Het laatste jaar heeft hij ontzettend veel tijd besteed aan het realiseren van de gymzaal bij Ulysses. Ook had hij aandacht voor het jeugd- en senioren voetbal. En ook altijd bereikbaar voor de club.

Joyce van Orsouw is bijna 25 jaar lid van Ulysses. Begon op haar 5e jaar te voetballen bij de F-jes. Doorliep alle jeugdelftallen bij Ulysses tussen de jongens. Speelde t/m haar 18 jaar in het A 1 elftal dat een uitzondering is van een damesspeelster. Heeft ook nog jaren lang gespeeld in het Brabants elftal van de meisjes.

Heeft mede het damesvoetbal voor Ulysses weer op de kaart gezet. Is een voorbeeld om Ulysses uit te dragen in de regio. Organiseerde 10 jaar mede de sportquiz. Ze is bezig wederom een playbackshow te organiseren voor de jeugdafdeling. Werkt en denkt mee over de club beleidsmatig achter de schermen.