10 April Maasside-derby: Ulysses – Macharen

De Bavaria babes (speciaal overgevlogen uit Zuid-Afrika) zullen na de wedstrijd in de kantine achter de bar staan en daar hun tap-kunsten vertonen, verder hebben ze een eigen Bavaria-dansje wat ze ons graag willen laten zien. Uiteraard zal er een gezellige feestkantine van gemaakt worden en kan iedereen met deze schoonheden op de foto worden vastgelegd, een biertje drinken of misschien nog wel wat meer??.

Verder zal er kratje van het latje schieten zijn waar iedereen zijn of haar traptechniek kan laten zien. Hierbij zal er geprobeerd worden om vanaf 16 meter het kratje bier van de de doellat te schieten. De uiteindelijke winnaar mag zelfs meedoen aan het officiĆ«le wereldkampioenschap “kratje van het latje” wat op 14 Mei in Eindhoven zal worden gehouden en zo een reis naar Moskou winnen.

Ook zal er nog een Maasside-derby petje op/petje af quiz worden gehouden waar iedereen zijn kennis op voetbalgebied over Ulysses & Macharen kan laten zien.

Ook vragen we aan alle supporters om hun clubkleuren te dragen, dus de Ulysses supporters in het Blauw-wit en de Macharen supporters in het Rood-Wit zodat we het ware derby gevoel krijgen. Dus kijk je kledingkast maar na of je iets in deze kleuren kunt vinden om er een leuke dag van te maken.

Poster: