Ulysses 4 volop in de strijd om het kampioenschap

Met nog 7 wedstrijden voor de boeg gaat Ulysses 4 momenteel aan de leiding in haar klasse. Sinds zondag 27 maart staat het 4e bovenaan in de stand en afgelopen zondag werd wederom een winstpartij aan het totaal toegevoegd. Fc Schadewijk werd met 6-2 verslagen.

Komende weken zal duidelijk worden of het 4e wederom de titel in de wacht kan slepen. Op 10 april staat de uitwedstrijd tegen NLC’03 op het programma. Het feit dat NLC’03 voorlaatste staat in de stand doet de kracht van deze tegenstander tekort.

Het is het team dat tot afgelopen zondag de minste tegentreffers van alle teams incasseerde. Helaas beschikken ze niet over scorend vermogen want tot nu toe wisten ze nog maar 12 keer het net te vinden. Dus dat de 3 punten mee naar Megen gaan is nog maar allerminst zeker.

De zondag erna komt OVC’63 op bezoek. Deze ploeg was tot eind maart volop in de race voor het kampioenschap. Ze zijn door nederlagen inmiddels op 5 punten achterstand geraakt maar ze zullen bij ons zeker op winst spelen om toch weer een rol te kunnen gaan spelen in de race voor het kampioenschap.

Verder staan nog op het programma:
FC Schadewijk uit
Prinses Irene uit
Top thuis
Oksv thuis
SBV thuis

Alle wedstrijden zijn belangrijk maar de wedstrijd tegen TOP zou wel eens cruciaal kunnen zijn. Deze ploeg staat met 1 puntje achterstand 2e in de ranglijst. Dus dat zou wel eens een echte kampioenswedstrijd kunnen worden.

Top heeft nog het volgende programma:
Macharen thuis
NLC’03 thuis
Fc Schadewijk uit
HVCH uit
OKSV uit
OVC’63 uit
Ulysses uit

Spanning genoeg in de 6e klasse 650!