Ulysses 4 houdt zicht op de titel

Na de overwinning in de lastige uitwedstrijd tegen NLC’03 (1-3) stond de thuiswedstrijd tegen OVC’63-4 op het programma. Dat OVC’63 met bedoelingen naar Megen was gekomen was meteen duidelijk. OVC’63 kwam fel uit de startblokken en probeerde Ulysses 4 op elke wijze het voetballen moeilijk te maken. Toch kwam Ulysses na ongeveer een kwartier voetballen via Wilfred Witsiers op 1-0. Ulysses 4 hield daarna voetballend de overhand en OVC kwam via een aantal gevaarlijke uitbraken gevaarlijk voor het doel van Mark Teunissen. De beste kansen waren echter voor Ulysses. Ad van Orsouw wist na 30 minuten de bal in tweede instantie achter de keeper van OVC te werken. Vrij snel na de 2-0 kwam OVC’63 op 2-1 via een goed opgezette aanval.

Het spelbeeld bleef hetzelfde maar 5 minuten voor de rust scoorde OVC’63 via een wereldgoal de gelijkmaker. De aanvoerder van OVC nam de bal op de middelijn op de slof en wist keeper Mark Teunissen de verschalken.

Ruststand 2-2

Ulysses pakte na de rust de draad weer op. Wilfred Witsiers omspeelde op links een speler van OVC’63 en wilde de bal voorzetten. De speler van OVC belette dit door het shirt van Wilfred grondig op kwaliteit te testen. In zijn val raakte Wilfred de speler van OVC. Diverse spelers van OVC gingen opzichtig verhaal halen bij Wilfred. Hierbij werden diverse onvriendelijkheden met elkaar gewisseld. Scheidsrechter Jos van Orouw kwam niet tot het toekennen van de kaarten met diverse kleuren omdat de leider en aanvoerder van OVC’63 het niet eens waren met de beslissing(en) van de scheidsrechter besloten zij de kleedkamer op te zoeken om daaruit niet meer terug te keren voor het uitspelen van de wedstrijd.

Voorlopige einduitslag 2-2

Doordat TOP eveneens gelijkspeelde behoudt het 4e 1 punt voorsprong op zijn directe concurent..

Resterend programma
25 april Fc Schadewijk 5 – Ulysses 4