Wedstrijdverslag Maaskantse Boys – Ulysses (2-3)

Ulysses speelt uit bij Maaskantse Boys en sterke wedstrijd voor de na competitie maar moet de wedstrijd staken in de 70e minuut vanwege hartklachten van speler Rick van Schijndel van Maask. Boys die in 2010 op de training ook was getroffen door hartklachten. Een terechte beslissing van bestuurders en scheidsrechter om de wedstrijd te staken.

Ulysses moest naar Maask. Boys uit minimaal een punt halen om kans te maken voor de na competitie. Trainer Harm ging uit van volle winst om zeker te spelen. De Megense ploeg leverde een top prestatie om maar liefst een 2-0 achterstand weg te werken in een 2-3 voorsprong.

De openingsfase was voor Maask. Boys. Na 5 minutenwas het een volley die door de verdediging van Ulysses werd geblokt. Na 7 minuten spelen was het Tom die uit een goede actie over schoot. Na 11 minuten was het Robin Blokland die de verdediging op de linkerkant uitspeelde en uit zijn voorzet scoorde Bart Welzer de 1-0.
Enkele minuten later was het een geluks goal van een afgeslagen aanval die in de kluts bij Daan van Schijndel kwam en 2-0 scoorde.

Na 25 minuten legde Wesley uit een vrije trap de bal hoog voor doel op Pierre die hoog boven zijn tegenstanders de 2-1 binnen kopte. Enkele minuten later was het Tom die vrij voor doel voorlangs schoot. In de 32e minuut was het Aaron die hoog voor de keeper de 2-3 binnen kopte. Hierna had Ulysses een sterk kwartier. Maask. Boys werd over speelt. Niek, Pierre kregen volop kansen en zelfs Tom omspeelde de gehele verdediging en keeper en schoot voor een leeg doel op de lat.
Op slag van rust nam Ulysses de voorsprong. De mooiste aanval van Ulysses over 3-4 schijven Dennis, Pierre en Tom schoot Rob de 2-3 binnen.

Na rust een ongevaarlijk Maask.Boys die met hoge ballen voor het doel gingen werken maar niks op leverde. In de 54e minuut kopte Niek uit en corner maar net naast de paal. Hierna kregen de spitsen van Maask. Boys nog enkel schietkansen maar deze gingen over of naast.

In de 70e minuut voelde Rick van Schijndel zich niet goed en wilde een wissel. Jammer en triest was het dat hij met de ambulance afgevoerd moest worden met hartklachten, en de wedstrijd terecht werd gestaakt door de scheidsrechter in overleg met besuur van Maask. Boys en Ulysses.

Volgende wedstrijd speelt Ulysses thuis tegen Boerdonk en heeft aan een gelijk spel recht op na competitie