Ulysses 4 loopt uit op directe concurent

Maandag 25 april was een goed weekend voor het 4e. Zelf werd met 2-5 gewonnen in de uitwedstrijd tegen FC Schadewijk. Concurent TOP 6 verspeelde 3 dure punten in hun uitwedstrijd bij hekkesluiter HVCH. Daardoor vergrootte het 4e haar voorsprong met 3 punten. Top 6 heeft 6 verliespunten meer en Cito 5 heeft 8 verliespunten meer dan het 4e.

Komende zondag 1 mei staat de thuiswedstrijd tegen SBV 3 op het programma. De wedstrijd in Haren werd nog niet zo lang geleden makkelijk in winst omgezet. Wedstrijden tegen SBV zijn altijd speciaal en daarom is de komende wedstrijd bepaald geen gelopen race. Als er komende zondag gewonnen wordt, komt het kampioenschap wel erg dichtbij voor het 4e elftal.

Resterend programma:

Zondag 8 mei
Pr. Irene 10 – Ulysses 4
Zondag 15 mei
Ulysses 4 – OKSV 2
Zondag 22 mei
Ulysses 4 – Top 6

De wedstrijd Ulysses 4-Ovc’63 4 is niet in de stand opgenomen. Deze wedstrijd werd in de 51e minuut gestaakt bij de stand van 2-2.