Niek Brouwer de Man of the Match tegen Boerdonk thuis (4-1)

Ulysses behaalde tegen Boerdonk thuis de nacompetitie. Dat was de doelstelling dit jaar en dat heeft trainer Harm met zijn ploeg toch maar mooi geflikt. In de openingsfase kregen de spitsen vele kansen en benutte er voor rust drie en na de rust een. De ploeg had tegen Boerdonk een punt nodig, voor de nacompetitie maar Ulysses ging voor de overwinning, en die was dik verdiend.

Op een zeer hard veld dat al 3 weken niet besproeit is gingen de ploegen van start. Al in de 2e minuut plaatste Stefan een voorzet op Niek die via en speler corner ging. Uit deze corner die afgeslagen werd kogelde Niek de 1-0 binnen. Het eerste kwartier kregen de spitsen van Ulysses nog enkele kansen maar de bal wilde er nog niet in. Boerdonk speelde vol op de aanval maar waren niet echt gevaarlijk. En als het gevaarlijk werd stond daar weer de uitstekende keeper Sven, die geen doelpunt toe stond. In de 21e minuut liep uitblinker Niek Brouwer door de verdediging van Boerdonk maar werd vastgehouden aan zijn shirt. Een terechte strafschop voor Ulysses.

Pierre poeierde deze penalty onhoudbaar in de touwen 2-0. Enkele minuten later stelde Tom Stefan vrij voor de goal maar hij raakte de bal helemaal verkeerd. In de 35e minuut een geweldige redding van Sven op een schot van John Sweers. In de 32 e minuut scoorde Stefan uit een voorzet van Tom de 3-0.

Na rust had Boerdonk de harde wind in de rug. Sven verrichte weer enkele reddingen. Tom kreeg nog een goede kans maar zijn schot werd van de doellijn gehaald. In de 52e minuut plukte Sven een schot van Maarten Bouw uit de kruising. Jammer was het dat Niek Brouwer een gele prent kreeg in deze sportieve wedstrijd. In de 62e minuut scoorde Niek Beck uit een vloeiende aanval over drie schijven de 4-0. Een kwartier voor tijd schoot Maarten Bouw uit een afgeslagen aanval de 4-1 binnen.

Hierna kregen Tom, Pierre, Niek en Stefan nog goede mogelijkheden maar zij kregen de bal er niet in.

Volgende wedstrijd speelt Ulysses 1 de laatste wedstrijd uit tegen Irene uit Gemonde. Deze wedstrijd zal waarschijnlijk om 13.00 uur gespeeld worden, dus spelers, en supporters let goed op, en kijk op de website hoe laat de aanvangstijd wordt.

Waarschijnlijk start op zondag 15 mei de nacompetitie en speelt periode kampioen 1 tegen 2. De verliezer speelt dan tegen periode kampioen 3 op donderdagavond 19 mei.

Kijk ook goed op de website voor deze nacompetitie.