Wisselkei voor Ulysses team met meeste deelnemers Keienloop

Op ZATERDAG 25 JUNI 2011 organiseert de “Stichting Megense Keienloop”

de 26e editie. Starten bij ACROPOLIS

Naast de diverse kinderlopen, de trimlopen over 5 en 10 km is er de halve marathon
Het parcours met de lengte van 2 km bevat voor een deel onvervalste Megense keien.
De 5 en 10-km loop is een onderdeel van de MAASLAND RUN CLASSIC.
De halve marathon voert over prachtige dijken en wegen door de uiterwaarden tussen de sluis bij Macharen en de PTT-toren van Haren.

Er zijn bekers en geldprijzen te verdienen voor de eerst aankomenden van de trimlopen en de halve marathon. De eerst aankomende inwoner van voormalig Megen, c.a. ontvangt de wisselkei.

STARTTIJDEN:
18.00 UUR KINDERLOPEN Inschrijfgeld: Kinderen: € 2,=
18.00 UUR HALVE MARATHON ½ marathon € 4,=
19.00 UUR 5 KILOMETER 5 en 10 km € 3,=
19.00 UUR 10 KILOMETER.

Inschrijven kan vooraf tot 23 juni door het inleveren van onderstaande strook bij Mariska van Tongeren, Molenstraat 51 of tot een half uur voor de start van de wedstrijd.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
NIEUW:
DE MEGENSE WISSELKEI
VOOR JEUGDTEAMS
Om de jeugd te stimuleren tot deelname aan de kinderlopen hebben we de Megense wisselkei ingevoerd voor:
**** het juniorenelftal van Ulysses met de meeste deelnemers
**** de groep van Stichting Jeugdbelangen met de meeste deelnemers
Kinderen, die van beide verenigingen lid zijn, tellen voor beide wisselkeien mee.
Voor inlichtingen: Kees van de Wiel
tel: 0412-462369