Monsterscore dames 1 op Nijnsel dames 3 (10-1)

Na de 4-7 overwinning op VCO vorige week was vandaag de geheel onbekende ploeg uit Nijnsel op bezoek bij Ulysses. Tegen de ploeg uit Nijnsel had Ulysses voor rust een groot veldoverwicht maar kon maar 2x scoren. Op het kleine veld konden de speelsters elkaar goed vinden maar de afwerking ontbrak.

Janneke bracht de score op 1-0 uit een voorzet van Joyce. Uit een corner schoot Simone hard in 2-0. Dat was de ruststand en in de kleedkamer hadden we afgesproken dat er na de rust meer gescoord moest worden. Het tempo ging omhoog en onze doelpunten machine ging aan het werk.

Geertje maakte in de 2e helft 2x een hattrick en scoorde maar liefst 6 doelpunten. Uit een knullige vrije trap scoorde Nijnsel de 8-1. Hierna maakte Geertje en Joyce de de 10 doelpunten vol en gaat deze de boeken in als uitzonderlijke einduitslag van 10-1. Een goede seizoen start van de dames met na twee wedstrijden 17 doelpunten voor.

De volgende wedstrijd wordt uit tegen Maask.Boys waarin we in de oefen periode gelijk tegen hebben gespeeld.