WHV noteert zijn eerste zege op Ulysses (4-1)

WHV trok vanaf het fluitsignaal ten aanval. Toch had het Ulysses de eerste twintig minuten de wedstrijd wel onder controle. Het was Remy die een sterke wedstrijd speelde op het middenveld en met zijn ballen zijn mede spelers goed kon vinden. Ook kwam Ulysses op voorsprong. In de 17e minuut ontfutselde Tom de bal aan de rechterkant van zijn verdediger en legde terug op Remy. Toen hij wilde inschieten werd hij onderuit gehaald en de scheidsrechter kon niks anders doen dan een penalty geven. Jurgen schoot beheerst de 0-1 binnen.

WHV ging er nog een schepje boven op doen. De ploeg kreeg verschillende corners die gevaarlijk voor het doel draaide. Paal en lat hielpen Ulysses van de gelijkmaker. In de 25e minuut lag de gelijkmaker in het net. Harold Lunenburg schoot langs de paal de 1-1 binnen. WHV bleef aanvallen en de defensie kreeg het moeilijk. Op spelers van Ulysses werden nog verschillende felle overtredingen gemaakt waarop de scheidsrechter niet floot. Natuurlijk ontstaat er dan reactie en kregen de spelers de gele prenten in plaats van de overtreders van WHV. Op slag van rust viel de 2-1. Het was Marco Lunenburg die vanaf de zestien de 2-1 binnen schoot. Dat was de ruststand.

In de 74e minuut besliste Dennis van de Heuvel de wedstrijd. Hij stond aan de linkerkant helemaal vrij en kon de hoek uitkiezen 3-1. Ulysses probeerde het nog wel door een man extra in te schuiven maar kregen geen enkele scoringskans. In de laatste minuut was het Twan van de Doelen die met een subtiel balletje met de rug naar het doel, de eindstand op 4-1 bracht.

Een verdiende overwinning van WHV op Ulysses die de volgende wedstrijd thuis spelen tegen SDDL. Ulysses zal dan toch net zo goed als SDDL de eerste punten moeten pakken.