De gebroeders Klievink van SDDL beslissen de derby tegen Ulysses (1-4)

De start van Ulysses was goed. Er werd goed gecombineerd en er kwamen kansen. In de 8e minuut kon Tom op de rechterkant vrij naar het doel van SDDL. Zijn schot verdween in de handen van de keeper. Na 11 minuten nam Ulysses verdiend de leiding. Het was Niek die een prima voorzet op Remy afleverde die deze voorzet “alla Bakhuis” met een snoekduik in het net kopte 1-0.

Na 23 minuten spelen lepelde Remy zijn inzet op de deklat bij SDDL. Meteen uit deze kans ging de bal naar voren en plaatste Jeroen Zegers de bal op het hoofd van Ties Klievink die de 1-1 binnen kopte. Na een half uur kwam SDDL wat beter in de wedstrijd en werd de verdediging van Ulysses onder druk gezet. Uit een voorzet kopte Daan Klievink de 1-2 in het doel bij Ulysses.

In de 45e minuut werd de bal van Remy van de doellijn gehaald bij SDDL en was de ruststand 1-2. In de 55e minuut gooide Niek een mooie voorzet voor het doel maar Tom kon er net niet bij om deze bal in te koppen. Een schot van Bernd ging rakelings over het doel bij SDDL.
In de 70e minuut werd er achterin bij Ulysses niet goed ingegrepen en kon de rechterspits vrij inschieten. Sven kon deze bal nog pareren maar in de rebound was hij kansloos op de intikker van Daan Klievink.

Tien minuten voor tijd was het Ties Klievink die door de verdediging bij Ulysses liep en de stand op 1-4 bracht. Hierna schoot Niek nog op de lat bij SDDL en een kopbal van Niek Brouwer ging net over de lat. Na drie wedstrijden nul punten voor Ulysses.

De volgende wedstrijd is uit naar WEC waar Ulysses toch punten moet pakken om van de onderste plekken weg te blijven.