Ulysses 3 boekt 4e overwinning op rij

Ulysses 3 is de competitie voortvarend van start gegaan. Na overwinningen op Herpinia (0-1), Ruwaard (3-2) en Achilles Reek (1-3) werd Berghem Sport 6 met 4-2 verslagen.

De wedstrijd tegen Berghem Sport werd gespeeld op het 2e veld. Ulysses 3 kwam goed uit de startblokken. De eerste 15 minuten waren volledig voor Ulysses. Er kwam ook kleine kansjes die door gebrek aan geluk of onzuiverheden niet konden worden omgezet in doelpunten. Berghem Sport kwam daarna wat beter in de wedstrijd en liet zien voorin behoorlijk gevaarlijk te kunnen zijn. Beide ploegen kwamen voor rust niet tot scoren.

Ulysses wisselde een aantal spelers en daarmee werd de 2e helft gestart. Weer een aanvallend Ulysses en Berghem Sport wat op de counter loerde. Na 10 minuten was het dan eindelijk raak Pierre Seelen tikte een lage voorzet in het net en bepaalde daarmee de stand op 1-0. Niet lang daarna was het Eelco Oele die met het hoofd vanaf de grond de keeper van Berghem Sport verraste en de stand op 2-0 bracht.

Berghem Sport zette daarna aan, werd wat feller en agressiever. Wat onzekerheid in de achterhoede van Ulysses zorgde ervoor dat de 2-1 werd aangetekend. 7 minuten later was het alweer 2-2 door een schot vanaf de 16 meter.

Berghem Sport probeerde nadrukkelijker de aanval te zoeken maar het was Ulysses die de 3-2 op het bord bracht. Wat Berghem ook probeerde het lukte niet om de gelijkmaker te produceren. 5 minuten voor tijd was het alweer Eelco Oele die met een afstandschot de Berghemse keeper voor de 2e keer er slecht uit liet zien en bepaalde de eindstand op 4-2.

Voorlopig de maximale score uit 4 wedstrijden. Komende zondag gaan we op bezoek bij Oss’20.