Ulysses had bij Odiliapeel wel een puntje verdiend (2-1)

Ulysses ging naar de Peel voor een punt. De ploeg was in winnaars moed en ging vol vertrouwen de wedstrijd in. Er werd goed gecombineerd en na een kwartier in de eerste helft ging Ulysses mee voetballen. Na een 1-0 achterstand in de 41e minuut kwam de ploeg van Henk Bosch in de 82e minuut op gelijke hoogte. Jammer voor iedereen dat in de 90e minuut het punt nog verloren ging.

De ploeg uit de Peel had maar vier punten meer als Ulysses. Ulysses met twee overwinningen op de concurrentie mocht vandaag niet verliezen. Want ook SBV en MKB pakte vandaag punten omdat de ploegen tegen elkaar uitkwamen. De Peel had in de ploeg twee gevaarlijke spelers. De nummer 13 en 10 brachten veel gevaar in de defensie van Ulysses. Maar zonder John en met Sven in de goal kon nog lang de schade beperkt blijven. Het was in de 5e minuut toen een schot van Remy over ging. De echte eerste scoringskans was voor Ulysses. Bernd lanceerde Dennis op rechts vrij voor de keeper maar uit een moeilijke hoek stompte de keeper zijn inzet corner. In de 31e minuut de eerste kans voor de Peel. Het was de linkerspits met nummer 13 Hans Adams die vrij kon inschieten vanaf de rand zestien, maar Sven bokste zijn schot met zijn voeten eruit. In de 40e minuut was ook Sven kansloos. Met een schot in de verste beneden hoek schoot Hans Adams de Peel op 1-0. Dat was de ruststand.

Meteen na rust een corner van Remy die prima werd ingekopt door Niek. De keeper was verslagen maar een speler op de doellijn langs de paal kon zijn kopbal nog uit het doel werken. Ulysses ging beter draaien en Niek kreeg enkele kleine kansjes maar de afwerking ontbrak. De Peel trok in deze periode vaak aan de noodrem. Jack was daarvan de dupe. Met een zware overtreding werd hij uit de wedstrijd geschopt. Had best rood mogen zijn. Ton de Kleijn was zijn vervanger en viel goed in. In de 80e minuut redt Ton zijn keeper. Een ingeschoten bal werd door Ton nog van de doellijn gewerkt. Hierna kreeg Niek nog een kansje maar zijn lob ging ver naast. In de 82e minuut werd Remy voor de zoveelste keer weer neergelegd. De bal lag twintig meter voor het doel. Het was Wesley die deze vrije trap steenhard op doel kogelde en via een speler verdween deze bal in het net 1-1. Een terechte gelijkmaker.

Toen volgde nog spannende minuten was Ulysses was tevreden met een gelijkspel. Maar de scheidsrechter liet weer lang doorspelen wat voor Ulysses voor de 2x fataal werd. Eerst was er met Ton en Niek een misverstand over de bal in de linkerhoek bij het doel van de Peel. Een verdediger pikte de bal op en joeg deze bal naar voren. Het was in de 90e minuut toen langs het doel bij Ulysses de defensie de bal niet goed kon wegwerken en uit een moeilijke hoek scoorde Hans Adams de 2-1. Dat was een domper voor Ulysses. Er was deze wedstrijd weer goed gespeeld maar geen punten. Zondag wacht de zware thuiswedstrijd tegen koploper VOW