Update: 17 december Sportquiz Ulysses

Op zaterdag 17 december wordt bij Ulysses wederom de verenigingsquiz gehouden. De organisatie is in handen van de activiteiten commissie. De quiz begint om 20.00 uur en belooft weer een grandioos succes te worden. Iedereen zal aan zijn trekken komen en de quiz zal zeer gevarieerd zijn. Allerlei sportvragen zullen aan bod komen.

Alle elftallen van de senioren en het B- elftal zullen present zijn. Sommige teams doen zelfs mee met twee teams. Ook bestuur, kantine personeel en allerlei commissies zijn van de partij.

Het zal een avond worden met veel lol, en herinneringen van vroegere tijden. Natuurlijk zijn familie leden, sponsors, supporters en de gehele aanhang van Ulysses ook van harte welkom. Wat de hoofdprijs wordt houdt de commissie nog geheim. Zou het dan toch een ticket zijn voor de EK ?