Ulysses 3 wint weer eens. Ruwaard 6 – Ulysses 3 (1-5)

Na het gelijkspel tegen Ravenstein en het verlies tegen Nooit Gedacht stond op 11 december de uitwedstrijd tegen Ruwaard 6 op het programma.

Met de eigen selectie werd afgereisd naar Oss. Het weer was troosteloos en koud. Het veld was het ook. Dat straalde ook af op de wedstrijd.

Ruwaard nam direct vanaf de aftrap het initiatief. De voorwaartsen werden veelvuldig gezocht maar niet zo vaak gevonden. Ulysses nam een afwachtende houding aan. En heel af en toe verschenen de spelers voor het Ruwaard doel. De Ruwaardaanval werd meestal voor de zestien afgestopt. En als men er al eens doorkwam verprutsten men zelf de kansen.

Ulysses 3 kwam na 16 minuten op 0-1 door een gekruist schot van Bennie van de Camp. Ruwaard bleef hierna op dezelfde manier het Ulysses doel zoeken. Na 30 minuten kwamen ze op gelijke hoogte door een mooi afstandsschot. De bal verdween onhoudbaar in de rechter kruising.

Ulysses kwam heel snel daarna weer aan de leiding. Pierre Seelen schoot van afstand de 1-2 binnen. Met deze stand werd ook snel de warme kleedkamer opgezocht voor de rust.

Na rust begon Ruwaard weer gelijk op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Alleen wisten ze geen echte kansen te creeeren. Ulysses was vandaag heel erg effectief. Bijna elke kans werd omgezet in een doelpunt. Pierre Seelen tekende na 55 minuten voor de 1-3. Weer 5 minuten later wist Adrie van de Camp de 1-4 op het scorebord te zetten en 10 minuten voor tijd was het Pierre die zijn 3e doelpunt van de dag liet bijschrijven. 1-5 en dat was ook de eindstand.