Henk Bosch ook volgend seizoen bij Ulysses

Het bestuur van Ulysses is verheugd te kunnen mededelen dat de plezierige samenwerking met voetbaltrainer Henk Bosch uit Macharen ook in het seizoen 2012-2013 zal worden voortgezet. Bosch is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Megense 5e klasser. Henk Bosch voelt zich thuis bij de club. Ook het bestuur, technische staf en spelersgroep is tevreden over de werkwijze van Bosch. Dat is ook te merken aan het hoog trainingsbezoek bij de selectie.

Henk Bosch beschikt over een jeugdige ploeg en er komen nog talent volle spelers aan die nu in het A elftal spelen. Het lopende seizoen hoopt Bosch zich in de 5e klasse te handhaven wat de doelstelling is van de club. De laatste wedstrijden van het seizoen heeft de ploeg een stijgende lijn en dat wil Bosch voortzetten na de winterstop.