Verenigingsman van het jaar: Joop Schuurmans

Onze verenigingsman van het jaar heeft jaren bij Ulysses gevoetbald. Hij kwam als jonkie met Pelle van over de Maas in Megen voetballen en zocht tegelijkertijd een leuke meid in Megen. Jaren is hij jeugdleider geweest en inmiddels op veel andere fronten actief:

Onderhoud accommodatie, metselwerk, maken van dugouts, invallen bij aflijnen velden, clubstanden mee bijhouden, en allerlei andere activiteiten verricht hij rondom de velden.

Ook onze grensrechter van het eerste elftal, waar de beleving bij hem soms nog wel groter lijkt dan bij de spelers in het veld. Verder de animator van pupil van de week en als men Megen binnen komt rijden weet iedereen door hem welke volgende tegenstander door Ulysses van de mat gaat worden gespeeld.

Het is typerend voor zijn doorzettingsvermogen dat hij ondanks zijn ziekte waar hij op dit moment tegen knokt toch nog steeds erg aktief is bij Ulysses. Het doet ons dan ook veel plezier om deze onderscheiding aan Joop Schuurmans te mogen uitreiken als waardering voor al die uren & jaren die hij aan Ulysses met veel plezier heeft besteed.