Verenigingsvrouw van het jaar: Carla Voet

Deze zeer accurate dame heeft het blauw witte bloed door haar aderen stromen en is vele jaren betrokken geweest bij de organisatie van de sportquiz. Ze heeft jaren in ons dames-elftal gespeeld en was daarbij onze laatste vrouw. Ook nu probeert ze dit nog regelmatig in de kantine vol te houden door als laatste vrouw de kantine uit te lopen. We zullen in de gaten te houden of ze dat vanavond weer presteert.

Toen ons dames-elftal is gestopt is ze naar onze overmaasse collega’s van AAC verhuisd. Ze heeft daar ook onder meer enkele jaren het secretariaat gedaan en is toen als ervaren secretaris naar Ulysses terug gekomen. Sinds vorig Millenium (1999) vervult ze binnen onze vereniging de functie als secretaris en viert op dit moment haar 12,5 jarig jubileum op dit vlak.

Kenmerkend is de snelheid waarmee de notulen van de bestuursvergadering uitgewerkt zijn en bij de bestuursleden in de brievenbus en tegenwoordig in de mailbox zitten. Als enige vrouw binnen het bestuur staat ze toch wel haar mannetje en geeft dan ook altijd duidelijk haar mening in de bestuursvergaderingen.

Als supporter van het eerste elftal slaat ze geen enkele wedstrijd over op ééntje na, dat was de wedstrijd afgelopen jaar waarbij ons eerste elftal sinds ruim 10 jaar weer een keertje promoveerde. Dit zal ze dan ook nog vaak te horen krijgen. Ook is ze een vaste bezoekster van onze befaamde derde helft. Verder is ze ook een echte ambassadrice voor onze club, en zeg niets negatiefs over Ulysses want dan moet je eraan geloven.

Persoonlijk heb ik heel veel steun aan haar gehad bij mijn eerste jaar als voorzitter. Wat dat betreft heeft ze mij enorm geholpen en af en toe gesoufleerd van achter de schermen. Ze doet dan ook nog veel ondersteunende zaken buiten het secretariaat om die niet altijd zichtbaar zijn voor onze leden.

Eind van dit seizoen zal ze haar functie van secretaris beëindigen en typisch voor haar werkwijze is ze haar toekomstige opvolgster al aan het klaarstomen is, en in dit geval weer een vrouw. Het doet mij dan ook veel plezier om deze onderscheiding aan Carla Voet te mogen uitreiken als waardering voor al die uren & jaren die ze aan Ulysses met veel plezier heeft besteed.