WEC veel sterker dan Ulysses (0-4)

Ulysses kreeg op deze prachtige zonnige zondag bezoek van de ploeg uit Wijbosch. Een verschil van vijf punten op de ranglijst. Dus bij winst komt er weer aansluiting bij de middengroep. Maar de ploeg van Henk Bosch die zwaar gehavend was (afwezig Tom, John, Aaron en Niek) is toch wel veel voor de Megense formatie.

Vanaf het begin trok WEC ten aanval. Het was Sven die vaak, en goed ingreep en hij voorkwam lang een doelpunt voor WEC. In de 25e minuut de eerste gevaarlijke situatie bij WEC voor het doel. Bernd gooide van eigen helft een vrije trap in de zestien en het was Niek die maar net naast kopte. De spitsen van WEC kregen verschillende kansen maar Sven rammelde alles tot nu toe uit zijn doel. Bernd kwam voor rust enkele malen op rechts goed door maar zijn eindpas was niet zuiver genoeg om daaruit te scoren. Ruststand 0-0.

Na rust was het meer eenrichtings verkeer. Een doelpunt kon niet uitblijven. In de 51e minuut schoot Twan van Uden met een onhoudbare schuiver op 0-1. Enkele minuten later was Bernd gevaarlijk met een schot maar die ging voorlangs. In de 65e minuut werd de wedstrijd beslist. Het was Gijs van de Bogaard die met een afstand schot de 0-2 binnen schoot. Na dit doelpunt was het Remy die geweldig uithaalde met een volley maar de keeper raakte zijn inzet met zijn vingers nog aan en tikte deze bal over de lat. In de 81e minuut ging de bal op de stip bij Ulysses vanwege duwen. Gijs van de Bogaard maakte geen fout en scoorde 0-3. Jammer was het dat Dennis tegen een 2e gele kaart opliep en dat betekende rood. Is er volgende week nog wel bij want het was zijn 3e registratie dit seizoen.

In de 88e minuut was het Twan van Uden die de eindstand op 0-4 bracht. Een verdiende overwinning van WEC op Ulysses. Volgende week wacht een loodzware wedstrijd uit bij Ollandia die op de 2e plaats staat.

Misschien kunnen we nog een keer voor een verassing zorgen. In voetbal is alles mogelijk.