Ulysses dames 1 op laatste speeldag kampioen thuis tegen Margriet

In een sportieve wedstrijd met veel publiek bleef de wedstrijd tegen Margriet dames spannend tot de laatste minuut. De Megense dames van coach Joop Heinen namen voor rust een afstand met 2-0 in hun voordeel. Trainer Heinen had toegezegd alle dames te laten spelen in de kampioenswedstrijd en hij kwam zijn woord na. In de 2e helft werd er veel gewisseld zodat alle dames van Ulysses terecht mee konden spelen in de laatste wedstrijd. In de Najaar competitie wonnen de Megense dames alle 10 wedstrijden. In de Voorjaar werd er maar een wedstrijd verloren.

Ulysses begon sterk aan de wedstrijd.In de 8e minuut legde Lonneke van de Camp een corner precies op het hoofd bij Joyce van Orsouw die steenhard binnen kopte. 1-0. De ploeg bleef aanvallen ondanks dat Margriet goed bleef voetballen. Na 18 minuten bracht Iris Brouwer uit een scrimmage de stand op 2-0. Dat was tevens de ruststand. Na rust kwam Ulysses met vele wissels in het veld terug.

Margriet kwam beter in de wedstrijd en scoorde in de 51e minuut met een mooi doelpunt van Marijke Raaymakers de 2-1. Toen werd het spannend. Ulysses veloor het middenveld en Margriet knokte terug. Ulysses kreeg nog kansen maar konden het niet afmaken. Margriet was ook moe gestreden en kregen geen kansen.

Na negentig minuten floot de scheidsrechter voor de laatste maal en kon het feest beginnen in Megen. Ulysses een terechte kampioen dat promoveert naar de 4e klasse.