Fantastisch geslaagd Sponsortoernooi Ulysses 2012

Fantastisch geslaagd Sponsortoernooi Ulysses 2012 met als winnaars Colhof Geffen en Last Hairfashion Megen

Op een zonnige 1e Pinksterdag hebben teams van diverse sponsors van Ulysses hun voetbalkwaliteiten gemeten tijdens de 23e editie van het sponsortoernooi. Na een spannende strijd in de poulewedstrijden, waarbij de beslissing pas letterlijk in de ‘dying seconds’ viel tussen 3 teams, is de finale gespeeld tussen Colhof en Last Hair Fashion. In deze finale scoorden beide teams 1 keer waarna de penalties beter werden genomen door het team van Colhof en zij de grote wisselbeker mochten ontvangen.

wisselbeker 1e plaats uitgereikt aan Colhof Hypotheken & Verzekeringen Geffen

Het sponsortoernooi is uitstekend verlopen door de positieve instelling van alle teams. Prestatie en sportiviteit gingen samen hand in hand met uiteindelijk alleen maar winnaars. De wisselbeker voor de sportiviteit ging, enigszins verrassend voor de coach,  naar Last Hair Fashion. Ook deze beker werd onder luid gejuich door de sponsor ontvangen.

wisselbeker sportiviteit uitgereikt aan Last Hair Fashion

Naast de wisselbekers ontvingen alle sponsors nog een oranje gadget bestaande uit een oranje gekleurde paraplu met 8 gaten te gebruiken als dienblad voor het lessen van de dorst. Dit was wel nodig gezien het warme weer en iedereen deed zijn uiterste best om het vochtgehalte weer op peil te brengen onder muzikale begeleiding van Generation Audio. Hieronder nog een kleine sfeerimpressie van de ‘After Party’.

Nog namens de club alle sponsors bedankt voor hun sportieve en financiële bijdrage dit seizoen. Voor komend seizoen zullen een aantal nieuwe gezichten alle sponsors weer benaderen; de huidige commissie bestaande uit Peter, Wilfred en Ad dragen het stokje over om ook ruimte te maken voor nieuwe ideeën (denk aan gebruik Social Media).

DE SPONSORCOMMISIE