Keienloop 2012

DE 27e MEGENSE KEIENLOOP ZATERDAG 30 JUNI 2012. Starten op sportveld van Ulysses.

Naast de diverse kinderlopen, de trimlopen over 5 en 10 km is er de halve marathon. Het parcours met de lengte van 2 km bevat voor een deel onvervalste Megense keien. De 5 en 10-km loop is een onderdeel van de MAASLAND RUN CLASSIC. De halve marathon voert over prachtige dijken en wegen door de uiterwaarden tussen de sluis bij Macharen en de PTT-toren van Haren.

Er zijn bekers en geldprijzen te verdienen voor de eerst aankomenden van de trimlopen en de halve marathon. De eerst aankomende man en vrouw uit de voormalige gemeente Megen, c.a. ontvangt de bekende Megense Wisselkei.

Eén jeugdelftal van Ulysses en één groep van Stichting Jeugdbelangen met het hoogst aantal deelnemers winnen elk een Megense Wisselkei en een extra prijs.

Starttijden Afstand Inschrijfgeld
18.00 Kinderlopen € 2.00
18.00 Halve Marathon € 4.00
19.00 5 Kilometer € 3.00
19.00 10 Kilometer € 3.00

Inschrijven kan vooraf tot 28 juni door het inleveren van onderstaande strook bij Mariska van Tongeren, Molenstraat 51 of tot een half uur voor de start van dewedstrijd.

Download het inschrijfformulier