Ulysses start training, oefen/beker wedstrijden informatie senioren teams

Op dinsdag 31 juli is de selectie het nieuwe seizoen gestart met de eerste training. Trainer Henk Bosch heeft dertig spelers beschikbaar voor zijn selectie. Het eerste elftal speelt het komende seizoen in de 5e klasse H. Een leuke klasse voor de jeugdige ploeg uit Megen met tegenstanders uit de omgeving. NLC’63, Ravenstein, OVC’63 en FC de Rakt zijn bekende tegenstanders. Doelstelling van Ulysses is handhaving in de 5e klasse. Bij Ulysses zijn geen spelers vertrokken en is Wout Pulles weer terug gekeerd op zijn oude nest.

Bij Ulysses op het sportpark wordt tijdens de vakantie flink doorgewerkt aan de bouw van de sporthal. Voor Ulysses betekent dat een nieuwe entree, toilettengroep, opgeknapte kleedkamers en er wordt nog een nieuw parkeerterrein en fietsenstalling aangelegd.

Ulysses 1

Ulysses 1 start op donderdag 9 augustus de eerste oefenwedstrijd tegen Niftrik. Op zondag 12 augustus oefent Ulysses tegen Nulandia 2.

• Zaterdag 18 augustus eerste bekerwedstrijd thuis tegen OKSV
  • Dinsdag 21 augustus 2e bekerwedstrijd uit tegen Estria
  • Zaterdag 25 augustus 3e bekerwedstrijd uit tegen Maask. Boys

Competitie aanvang Ulysses 1.

• Zondag 2 september 1e competitiewedstrijd uit tegen WEC
  • Zondag 9 september 2e competitiewedstrijd thuis tegen FC de Rakt

Ulysses 2

• Ulysses 2 start zondag 19 augustus de 1e bekerwedstrijd thuis tegen DAW 5
  • Donderdag 23 augustus de 2e bekerwedstrijd uit tegen Nooit Gedacht 3
  • Zondag 26 augustus de 3e bekerwedstrijd thuis tegen TOP 6

Ulysses 3 en 4

• Zaterdag 25 augustus start het 4e elftal een toernooi in Macharen.
  • Zondag 26 augustus start Ulysses 3 met een oefenwedstrijd thuis tegen Ruwaard 5.

Ulysses Da 1

De vrouwen van Ulysses 1 & 2 zijn de training hervat op woensdag 8 augustus. Het vrouwenteam 1 speelt dit seizoen in de 4e klasse en de vrouwen 2 spelen in de 6e klasse.

• Zondag 2 september speelt Ulysses vrouwen 1 thuis tegen EVVC vrouwen 1.
  • Zondag 9 september speelt Ulysses vrouwen 1 uit tegen Pr. Irene vrouwen 2

Ulysses Da 2