Ulysses E1 twee keer tegen OSS’20

1 September 2012
OSS’20 E6 – Ulysses E1
Zo, we zijn weer begonnen. Met zijn elven moeten we dit najaar seizoen een mooie prestatie kunnen leveren, al staan we wel hoog ingedeeld. Is niet erg, kunnen we meteen laten zien waar we staan na 1 jaar uit elkaar geweest te zijn. We begonnen op 1 september uit tegen Oss’20 E6. Na een mooie start in het zwaluwtoernooi (3x winst, dus door naar de volgende ronde) stonden we gemotiveerd op het kunstgrasveld van Oss’20. Met onze nieuwe keeper Jari, verdedigers Tijn en Pim en Jesper en Phillip, middenvelders Thomas, Jordi, Cas en Thom, en aanvallers Mick en Jim moesten we deze klus klaren. We begonnen prima, we zetten de tegenstander onder druk en scoorde vrij snel 2 doelpunten. We kregen nog veel meer kansen maar die werden gemist. In de rust waren de leiders tevreden voornamelijk over het samenspelen, er werd prima “getikt”. Na rust werd dit nog wat beter en de einduitslag werd 0-5. Prima gevoetbald, we moeten er wel opletten dat we nu niet denken dat we al kampioen zijn. Deze fout maakte we wel tijdens een toernooi in Alphen, waar we de 1ste wedstrijd makkelijk wonnen met 8-0 en de 2de wedstrijd, onnodig, verloren met 3-2. Gelukkig wonnen we de laatste wedstrijd nog met 1-0. Helaas geen finaleplaats maar een mooi en warm toernooi gevoetbald. Dus mannen, blijf serieus trainen en voetballen, dan komt het zaterdags vanzelf in orde.
Succes!!

Scoreverloop:
0-1 Jim          0-4 Mick
0-2 Jordi        0-5 Jim
0-3 Mick

8 september 2012
Ulysses E1 – OSS’20 E5
We waren vorige week door de trainer van de E6 van Oss’20 al gewaarschuwd dat de E5 een stuk beter zou zijn dan de E6. En, dat bleek. Binnen 5 minuten stonden we achter met 0-2. Dat was effe schrikken, maar heel positief, de koppen bleven omhoog. Dit resulteerde in een doelpunt van ons. Even later werd het zelfs 2-2. En warempel net voor rust stonden we zelfs voor met 3-2. Dat is nog eens inzet. Maar na de rust werd het snel 3-3, maar we bogen de gelijke stand snel om naar een voorsprong, 4-3. Oss’20 dacht hier anders over en knalde er snel 2 goals in en toen moesten we opnieuw terug komen van een achterstand. Dit lukte gelukkig. Eindstand 5-5. Wederom een prima wedstrijd met veel inzet en werklust. Het blijft wel lastig met 4 wissels maar ook dit wordt goed geaccepteerd door de jongens. Ga zo door mannen!!
Scoreverloop:

0-1            3-2 Jordi    4-5