Ulysses weet weer wat verliezen is. De Megense ploeg staat weer met beiden voeten op de grond. Ulysses – WHV (1-4)

In deze sportieve wedstrijd miste Henk Bosch twee belangrijke spelers op het middenveld. Remy geschorst en Dennis haakte af bij de warming-up. De eerste helft kon Ulysses WHV nog volgen maar de 2e helft nam WHV het heft in handen en na de 1-3 was de wedstrijd beslist. Na deze wedstrijd staan zeven teams gelijk op de standenlijst met zes punten.
Allebei de ploegen speelde op de aanval en maakte er een leuke pot voetbal van. Alleen WHV had de voorlaatste wedstrijd een grote nederlaag geleden met maar liefst 3-6 van de Rakt en hadden tegen Ulysses wat goed te maken. In de 5e minuut ging Sven in de fout en het was Thijs Lunenburg die alleen naar de keeper kon. Maar Sven maakte zijn fout goed en bokste zijn inzet uit het doel.De druk werd groter op het doel en Sven rammelde alles uit zijn doel. Toch had Ulysses tegen de verhouding nog een voorsprong kunnen nemen. Wout soleerde door de verdediging van WHV maar had te weinig kracht over om de bal nog in het doel te schieten.
In de 16e minuut nam WHV op een gelukkige manier de leiding. Uit een voorzet van links kreeg Edwin de bal uit een voorzet verkeerd op zijn schoen en veschalkte zijn eigen keeper. 0-1. Enkele minuten later lag de gelijkmaker in het net van WHV. Het was topscoorder Wout van Ulysses die al zijn verdedigers zijn hakken liet zien en met een pegel in de kruising de 1-1 scoorde. Aaron kreeg ook nog een kansje maar de keeper van WHV pareerde zijn schot. In de 23e minuut schoot Thijs Lunenburg onhoudbaar de 1-2 binnen. Nog voor rust zette Aaron met zijn lichaam zijn tegenstander van de bal en schoot Ulysses op 2-2. Maar de scheidsrechter keurde dit doelpunt af vanwege duwen. Volgens alle supporters een correcte schouder duw. Ruststand 1-2.
Na rust ging WHV goed door en wilde het karwei snel afmaken. De lat en keeper Sven verhinderde dat nog tot de 64e minuut. Het was Harold Lunenburg die Sven kansloos liet met een schuiver in de verste hoek. 1-3. De wedstrijd was gelopen en het was Thijs Lunenburg die in de 86e minuut de eindstand met een intikker op 1-4 bracht. Een verdiende overwinning van WHV op Ulyssers dat de volgende wedstrijd uit speelt tegen SCMH. Na twee nederlagen zal Ulysses toch een puntje mee moeten brengen uit Mariaheide.