Ulysses geeft een twee nul voorsprong uit handen en verliest ook nog eens Jack van de Coolwijk met een zware blessure. SCMH – Ulysses (4-2)

SCMH en Ulysses speelden geen wedstrijd om over naar huis te schrijven. Nadat Ulysses meteen na rust een 2-0 voorsprong nam ging de verdediging toch overslag en hield SCMH de punten in Mariaheide. Een pijnlijke nederlaag ook nog nu Ulysses verdediger Jack van de Coolwijk een tijdje zal moeten missen vanwege een knie blessure.

De eerste helft was niet best van beiden partijen. SCMH had een veldoverwicht maar waren alleen maar gevaarlijk met enkele kopballen die over het doel gingen bij Ulysses. Na 20 minuten een tegenvaller voor Ulysses. Jack en zijn tegenstander trapte beiden tegen de bal en Jack liep tegen een zware knie blessure op. Zijn knieschijf zag er niet goed uit en er moest een ambulance komen. Jack bleef liggen op het veld en het was wachten op de ambulance. De verpleegkundige drukte zijn knieschijf weer in de kom maar voor de zekerheid werd hij toch afgevoerd naar het ziekenhuis. De gehele behandeling duurde een half uur en er moest er deze wedstrijd tot vijf uur gevoetbald worden. Voor rust waren er van beiden kanten weinig hoogte punten. Wesley was uit een ingooi van Bernd nog het kortst bij een doelpunt maar zijn schot ging maar rakelings naast de paal bij SCMH. De ruststand op het scorebord was 0-0 maar de ploegen gingen pas pauzeren om 16.00 uur.

Vele toeschouwers waren nog in de kantine en kwamen op het veld en op het scorebord stond 0-1. Aaron had een corner afgedwongen in de 46e minuut. Cas met de wind mee draaide deze corner mooi voor het doel en het was Wesley die deze corner steenhard binnen kopte 0-1. Vijf minuten later was het Wout die doorbrak aan de linkerkant en breed legde op Aaron die beheerst de 0-2 binnen tikte. Een onverwachte maar toch fraaie voorsprong van de ploeg van Henk Bosch. Maar de achterhoede kwam onder druk te staan. Jack werd toch wel gemist achterin. SCMH bleef jagen op de aansluiting. Aaron liep tegen een blessure aan en werd vervangen door Tom. In de 55 minuut joeg Martijn Langenhuizen de bal van dichtbij in de kruising 1-2.

In de 58e minuut kreeg SCMH een vrije trap toegekend. Uit deze vrije trap bleef de bal hangen in de zestien en kwam de bal voor de voeten van Arjo Verkuilen die 2-2 scoorde. In de 68e minuut was het Rob die aan de rechterkant goed door ging en een mooie schietkans kreeg voor het doel, maar van dichtbij over schoot.
Hierna kreeg Wout nog de kans om Ulysses op voorsprong te zetten maar nadat hij zijn verdedigers omspeelde pikte de keeper de bal van zijn schoen. Zelf niet scoren dan doet dat meestal de tegenstander. In de 79e minuut ging Jorin Koning alleen op Sven af en scoorde in de benedenhoek de 3-2.

Ulysses was verslagen want kon geen vuist meer maken en het was Martijn Langenhuizen die in de laatste minuut de eindstand op 4-2 bracht. Een late middag voor spelers en supporters door de onderbreking van de blessure van Jack. Om 17.00 uur floot scheidsrechter Heynen voor het laatst en ging Ulysses met nul punten naar huis waar toch wel een puntje had ingezeten. Volgende week komt de sterke ploeg Ravenstein naar Megen die op de 2e plek staat op de standenlijst van de 5e klasse H.