Ulysses in slotfase in derby onderuit tegen Ravenstein (1-2)

De ploeg van Henk Bosch speelde een goede wedstrijd tegen Ravenstein en verdiende dik een punt. Maar jammer genoeg moest Sven vijf minuten voor tijd zwichten door een kopbal van Stephan die uit een vrije trap de bal verkeerd op het hoofd kreeg. Deze bal viel onhoudbaar in de kruising van zijn eigen keeper. Een aantrekkelijke derby eindigde in 1-2. Toch was er na de wedstrijd een gezellige verbroedering.

De Megense ploeg trad aan tegen Ravenstein zonder Aaron, Remy en Jack. Maar hun vervangers speelde allen een knappe wedstrijd. De Campies speelde een sterke wedstrijd op het middenveld en Rob schakelede de topscoorder van de regio helemaal uit in de wedstrijd. Het eerste kwartier was voor Ravenstein met een kopbal van Rik Staassen maar net over de lat. De eerste scoringskans kreeg Ulysses. Na een kwartier verscheen Tom alleen voor de keeper van Ravenstein maar schoot over. Het was Bernd en Wout die enkele malen goed door gingen op de rechtervleugel maar dat leverde nog niks op. Na een half uur kwam Ulysses goed weg nadat een kopbal rakelings langs de paal ging en een schot dat Sven corner tikte. in de 33e minuut draaide Wout zijn tegenstanders dol maar zijn laatste tikje werd geblokt. Nog voor rust pakte Sven een terugspeelbal en kreeg een indirecte vrije trap tegen. Deze leverde niks op en de ruststand was 0-0.

In de 61e minuut nam Ravenstein de leiding. Het was Lucas Brouwer die ongedekt stond en vrij in kon schieten. Onhoudbaar verdween de bal in de verste hoek. Een kwartier voor tijd poeierde Thijs op de kruising bij Ravenstein. Deze terug kaatsende bal werd door Cas ook nog op doel geschoten maar ging maar net naast. In de 76e minuut legt Wout de bal breed op Dennis die prima uithaalde maar de keeper van Ravenstein kon deze kogel nog net corner tikken met vingertoppen. Ulysses kreeg toch de verdiende gelijkmaker. Het was Wout die zijn verdedigers omspeelde en de bal stifte over de keeper. Maar net voor de doellijn probeerde een verdediger de bal nog van de lijn te trappen maar op tijd was Willem Brouwer erbij, en toen verdween de bal hard in het net 1-1. Jammer voor de ploeg en publiek was het dat vijf minuten voor tijd de genadeklap kwam.

Rik Staassen omspeelde Rob aan de zijkant van het veld en daaruit volgde een overtreding van Rob. Uit deze toegekende vrije trap kreeg Stephan de bal ongelukkig op het achterhoofd en deze bal verdween onhoudbaar in de kruising bij Sven. Dat betekende de 1-2.
Jammer deze nederlaag want Ulysses dat goed speelde en had dik een puntje verdiend. Volgende wedstrijd mag tegen concurrent Irene niet verloren gaan. Irene staat ook met zes punten op de standenlijst en wie er verliest gaat naar beneden kijken.