ULYSSES F2 KAMPIOEN

Woensdagavond 28 november moest de F2 de wedstrijd der wedstrijden spelen. Met een punt voorsprong gingen ze naar de nummer 2, TOP F5, voor de beslissende wedstrijd. Na de warming up begon Ulysses de wedstrijd vol goede moed. De in grote getale meegereisde supporters gingen meteen achter onze jongens staan. Na een zeer boeiende eerste helft stond het nog steeds 0-0.
Omdat we iets wilden forceren hebben we Job laten voetballen ipv keepen. Hierdoor kon Tibbe mee naar voren. De tweede helft was zo mogelijk nog spannender dan de eerste. Na 8 minuten gaan Thomas en Tibbe ervandoor. Na wat heen en weer gespeel krijgt Thomas de bal voor zijn  voet en haalt uit 1-0. Een enorme ontlading volgt. Hierna dringt TOP goed aan, zij wilden graag de gelijkmaker scoren, hierdoor kwamen er wel kansen voor Tibbe, Ricardo en Thomas maar deze gingen er helaas niet in. 4 minuten voor tijd gaat Tibbe alleen op de keeper af, blijft rustig en scoort de bevrijdende 2-0. De blijdschap was groot. Top was moegestreden en het kampioenschap kwam niet meer in gevaar.

Na het laatste fluitsignaal was er veel gejuich en blijdschap van de meegereisde supporters en spelers en natuurlijk de coaches. Na de felicitaties had Robert Jan een verrassing voor ze, namelijk een  beker met inscriptie. Hiervoor hartelijk dank. De moeder van Gijs had zelfs champagne meegenomen en het feest ging nog even door op het veld. De beide coaches zijn heel trots en blij met dit verdiende kampioenschap. Iedereen heeft zijn stinkende best gedaan.

Lars Spanjers, Lars Schepens, Tijs, Tibbe, Job, Thomas, Gijs, Olaf, Ricardo, Bart en natuurlijk Jan allemaal hartelijk gefeliciteerd met dit  verdiende kampioenschap.