Andre Verhoeven nieuwe trainer bij Ulysses seizoen 2013 – 2014

Vrijdagavond 23 november 2012 maakte de voorzitter van Ulysses bekend dat Andre Verhoeven uit Uden de nieuwe trainer wordt bij Ulysses. Verhoeven 55 jaar volgt Henk Bosch op die twee seizoenen de A- jeugd en twee seizoenen de selectie heeft getraind bij Ulysses.

Andre Verhoeven heeft een lange periode bij VOW en FC Uden getraind. Ook heeft hij een seizoen bij SDDL getraind waar hij het eerste elftal in de 4e klasse loosde. Verhoeven heeft als actief voetballer bij Udi ‘19 als centrale verdediger gespeeld.

Verhoeven is een clubtrainer en heeft er veel zin in. Een “Dorpsclub “ligt hem wel. Volgens Verhoeven zit er nog potentie in bij Ulysses en komt er een goede lichting A – jeugd spelers volgend seizoen over naar de selectie. Verhoeven heeft een contract getekend voor een seizoen.