Inschrijven verenigingenquiz

Het is weer bijna maart, en dat betekent dat de verenigingenquiz er weer aankomt. Vrijdag 8 maart zal de 1e ronde plaatsvinden, en zaterdag 9 maart de finale. Beide avonden beginnen om 20.00u.

De naam verenigingenquiz doet vermoeden dat alleen verenigingen zich in mogen schrijven, maar dit jaar willen we het breder aanpakken. Families, leesclubs, bedrijven, carnavalsverenigingen, buurtverenigingen, vriendengroepen, enz. enz., iedereen is welkom! Als vereniging/club/… mag je ook meedere teams afvaardigen als er genoeg animo is.

Voorgaande jaren was het een beetje de traditie dat het winnende team de verenigingenquiz het volgende jaar moest organiseren. Ook dit gaan we veranderen. Het organiseren wordt gedaan door een groep die het graag wil doen, en dat hoeft niet per se de winnaar te zijn. Zo wordt de quiz dit jaar georganiseerd door leden van de vrijwilligerspool van Acropolis.

Dus schroom niet om in te schrijven, en ga voor de eeuwige roem in Megen! Wie wordt het winnende team van 2013??
Inschrijven kan door een mail te sturen naar saskia.acropolis@gmail.com , graag voor 28 februari.

Ik zou je ook willen vragen om deze uitnoding naar zoveel mogelijk mensen door te sturen, want…. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Met vriendelijke groet,

Saskia Verbunt