Inschrijven KNVB voetbaldagen

KNVB Voetbaldagen op Sportpark de Bundel, Zeeland
Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet! Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de KNVB Voetbaldagen die op talloze plaatsen in ons district plaatsvinden. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue, een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je nog eens mee thuiskomen.

Programma
Tijdens de KNVB Voetbaldagen krijg je een gevarieerd programma (4 dagen) aangeboden. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 08.30 en 17.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen, vaardigheids- en circuitvormen en de penaltybokaal.

Inschrijven
Inschrijven kan alleen via je KNVB lidnummer (=relatiecode) en wij willen je verzoeken indien je deze niet weet deze bij je vereniging op te vragen. Indien je geen lid bent van een vereniging dan kun je contact opnemen via zuid2-vtz@knvb.nl. Inschrijven voor een locatie kan alleen indien je een juiste geboortedatum hebt en indien je dus te jong of te oud bent kun je niet inschrijven voor deze locatie. Let op! De relatiecode moet zonder puntjes of streepjes ingevoerd worden. Voor wie? Kinderen geboren van 1 januari 2000 tot en met 31 december 2004 kunnen zich inschrijven voor de KNVB Voetbaldagen 2013.

Kleding
Op het inschrijfformulier wordt er om de kleding- en sokmaat gevraagd. Let op! Het opgeven van de maten is slechts een indicatie. Het betekent dus niet dat de maat die opgegeven wordt, ook automatisch aan jou geleverd kan worden. Er wordt ernaar gestreefd om de juiste kleding te bezorgen.

Betaling
Betalen gebeurt dit jaar door middel van automatisch incasso. Dit betekent dat er op het inschrijfformulier om een rekeningnummer, naam rekeninghouder en plaats wordt gevraagd. Het deelnemersbedrag van €90,- wordt in de maand juni van uw rekening afgeschreven. Meer informatie? Wil je meer informatie over de KNVB Voetbaldagen? Neem dan contact op via zuid2-vtz@knvb.nl. Let op! Inschrijven kan vanaf woensdag 16 januari 2013 om 10:00 uur!

De digitale inschrijving voor de KNVB Voetbaldagen 2013  zal vanaf  woensdag 16 januari 2013 10.00 uur geopend worden. SCHRIJF DUS SNEL IN: VOL = VOL!.

Voor inschrijven voor de locatie Zeeland klik op onderstaande link.           http://hermes2.dexels.com/knvb_digitaal_inschrijven/activitydetails.jsp?activityid=7510789