Willem Brouwer scoort snelste openingsgoal in het eerste elftal in de historie van Ulysses. Ulysses – RKVV Keldonk 1-1

Waarschijnlijk hebben weinig mensen de goal van Willem gezien want na 9 seconden lag de bal in het doel van Keldonk. Meteen bij de aftrap was het Remy die Willem op rechts wegstuurde en die verwoestend uithaalde, en deze bal links boven in de kruising schoot. Allebei de ploegen wilde winnen en er kwamen ook kansen aan beiden kanten. Wout kreeg de kans om 2-0 te scoren maar de keeper kon met zijn punt van de schoen de bal nog weg tikken. Jammer dat vijf minuten voor tijd de gelijkmaker viel. Maar de uitslag was wel terecht.

Degene die het scorebord bedient drukte op de verkeerde knop en had de stand al op 1-0 staan en wilde deze score stand terug zetten maar werd er op attent gemaakt dat het wel 1-0 was. Meteen van de aftrap wilde Keldonk al druk zetten en liepen naar voren maar hadden Willem onderschat. Aaron trapte af naar Remy die meteen Willem op de rechterkant weg stuurde, en hij poeierde zonder na te denken de bal in de linker kruising 1-0. Enkele minuten later kopte de spits van Keldonk de bal op de lat bij Sven. In de 24e minuut stond de scheidsrechter van Kerkhof op een lijn met de spelers en keurde een doelpunt van Keldonk terecht af vanwege buitenspel. In de 37e minuut rolde een verdwaalde bal via het hoofd van Willem maar net langs de paal. In de 40e minuut kon de spits van Keldonk vrij inkoppen maar Sven stond op de goede plek. Rust 0-0.

Na rust kwam Aaron in botsing met zijn tegenstander. Jammer genoeg moest hij uitvallen. In de 58e minuut werd een mooie volley van Remy geblokt door een verdediger. Toen kwam Keldonk terug met een gevaarlijk kwartiertje. Enkele schoten werden door Ulysses verdedigers geblokt of gingen net naast. Ook Sven keepte een sterke wedstrijd voor Ulysses. In de 68e minuut had Wout de wedstrijd kunnen te beslissen. Hij mocht alleen naar de keeper maar die maakte zich lang en kon met zijn punt van zijn schoen zijn inzet pareren. Willem kreeg de bal nog in de rebound maar kon de bal niet over de doellijn krijgen. Tien minuten voor tijd werd een doelpunt van Keldonk afgekeurd vanwege buitenspel van de in kopper. Keldonk bleef jagen en de achterhoede van Ulysses kwam onder druk te staan. Een punter van Keldonk ging maar net over de kruising bij Sven. In de 89e minuut werd er een overtreding op Titus gemaakt maar de scheidsrechter liet door spelen. Het was invaller Koen van Deurzen die feilloos binnen kopte en de stand op 1-1 bracht. Hierna probeerde het Cas nog met een goede volley maar ook zijn schot werd geblokt. Vanwege de lange blessure van Aaron werden er wel 6 minuten blessure tijd bij getrokken en kreeg Wout toch nog de kans voor de winnende treffer. Hij ging te ver naar de zijkant en toen werd de hoek wel moeilijk. Maar een gelijkspel was wel terecht in deze aantrekkelijke wedstrijd met vele kansen.

Volgende week weer een thuiswedstrijd tegen Nijnsel  die altijd moeilijk is, maar met daar achter aan de seizoenafsluiting bij Ulysses moet toch een puntje haalbaar zijn.