Ulysses is op zoek naar dames voor aanvulling van de twee damesteams.

Binnenkort moet Ulysses bij de KNVB de elftallen inschrijven voor het nieuwe seizoen.
De laatste jaren heeft Ulysses met 2 dameselftallen deelgenomen aan de competitie. Helaas is het aantal dames niet genoeg om met 2 elftallen de competitie in te gaan. Op dit moment zijn er 26 dames beschikbaar. Dit is te weinig voor 2 elftallen en te veel voor 1.

Daarom is Ulysses op zoek naar aanvulling voor de 2 dameselftallen. Als er ca. 5 nieuwe meisjes/dames zich aanmelden kunnen we ook volgend seizoen met 2 elftallen inschrijven.

Als je zin hebt om bij Ulysses te komen voetballen of als je iemand kent die graag wil gaan voetballen, neem dan contact op met Jos van Orsouw of een van de elftalleiders.
Of misschien ken je een verenigingen in de regio die met het zelfde probleem zit. Laat het ons dan ook weten.
De KNVB biedt namelijk mogelijkheden om samen te werken met andere verenigingen. Zo is het is bijvoorbeeld mogelijk om lid te blijven van je eigen vereniging en toch tijdelijk bij een andere club te voetballen.

De inschrijving van teams moet voor 1 juni bij de KNVB binnen zijn.