Rabobank leden: Kom in actie voor onze club

Dit jaar organiseert de Rabobank de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Oss e.o. hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt.

Stemmen

Van donderdag 31 oktober tot en met donderdag 14 november mogen leden van Rabobank Oss e.o. vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Leden krijgen voor het begin van de stemperiode een oproep om te stemmen. Hiervoor ontvangen zij een stemkaart per post met daarop een unieke stemcode. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo veel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze club. Om te stemmen heeft u de code op de stemkaart nodig, gooi deze dus vooral niet weg.

Klik hier om uw stem uit te brengen op Ulysses

Alvast hartelijk bedankt voor jouw steun!