Nieuwbouwproject “Het Colpaert” nieuwe bordsponsor van R.K.S.V. Ulysses

Van Wanrooij prjectontwikkeling uit Geffen is een nieuwe sponsor van Ulysses die via onze vereniging publiciteit wil maken voor het nieuwe project “Het Colpaert”.

Onder meer d.m.v. een reclamebord te sponsoren en in het clubblad de Odyssee een advertentie te plaatsen proberen ze dit nieuwe project extra in de schijnwerpers te plaatsen. Uiteraard is Ulysses erg blij met deze nieuwe sponsor en maken wij onze leden dan ook graag op onderstaande bijeenkomst attent:

Nieuwbouwproject “Het Colpaert” nieuwe bordsponsor van R.K.S.V. Ulysses

Rijwoning Megen

Van Wanrooij Projectontwikkeling sponsort met “Het Colpaert” onze vereniging. Het reclamebord zal binnenkort rond het hoofdveld worden geplaatst.
Het Colpaert is een nieuw woningbouwproject in Megen-Zuid. Het plan bestaat uit 10 woningen; tussenwoningen, hoekwoningen en tweekappers. Op dinsdag 12 november vindt in Gemeenschapshuis Acropolis een bijeenkomst plaats in het kader van Megen-Zuid, waar de verkoop van de woningen in Het Colpaert van start gaat.

Ben je geïnteresseerd, kom dan op dinsdag 12 november vanaf 19.30 uur naar Acropolis en neem de brochure en prijslijst in ontvangst. De makelaars en medewerkers van Van Wanrooij kunnen je informeren over het plan en de woningen. Op de website www.hetcolpaert-megen.nl vind je meer informatie over het project.