Rabobank clubactie; €450,- voor Ulysses!

Dit jaar is Rabobank Oss e.o. voor het eerst met de Rabobank Clubkas Campagne gestart. Basisgedachte van de campagne is dat leden van de bank inspraak hebben op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar de lokale gemeenschap. Maar liefst 194 clubs hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en hebben hun speciale idee aangemeld voor een bijdrage. Zo ook Ulysses.

Op 9 december vond in een volle Berchplaets in Berghem de finaleavond plaats. In totaal heeft de club 75 stemmen mogen ontvangen. Per stem werd een bedrag van €6,- uitbetaald aan de club, wat betekent dat Ulysses met deze actie een bedrag van €450,- euro heeft opgehaald!

Ulysses wil bij deze iedereen bedanken die zijn of haar stem heeft uitgebracht op Ulysses en daarmee een steentje heeft bijgedragen aan de club!