Ulysses WK Pool 2014

Ook dit toernooi organiseert Ulysses weer een WK Pool.

De kosten voor deelname zijn 5€ en kunnen worden betaald bij Marc Heesbeen en Luck van de Camp en dient voor aanvang toernooi te zijn betaald.

Je kunt je inschrijven via de onderstaande link.

Uitleg inschrijven:

1. Maak eerst een account aan door links in het menu aanmelden te kiezen.
  2. Klik hierna in het menu om in te loggen met de zojuist ingevulde gegevens.
  3. Kies voorspelling maken om je voorspellingen in te vullen

Tips bij het invullen:

• Vul eerst alle uitslagen van de poule wedstrijden in, en vul finale plaatsen in. Wanneer je alle poule wedstrijden en finale plekken hebt ingevuld en opgeslagen, worden de landnamen zichtbaar bij het invullen van de uitslagen van de finale wedstrijden.
  • Vergeet niet de extra vragen in te vullen, deze vind je onderaan.

• Je kunt je voorspelling nu invullen en wijzigen tot het toernooi is begonnen.
  • Zodra het toernooi is begonnen is het niet meer mogelijk je voorspellingen te wijzigen.
  • De voorspellingen van alle deelnemers worden pas zichtbaar zodra het tournooi is begonnen.
  • Je hoeft dan ook niet meer telkens in te loggen om je eigen(of die van andere) voorspelling, of tussenstand te zien.

Regelement

• Voorspel de uitslag van elke wedstrijd van het Ulysses WK 2014 pool
  • Punten thuis / uit zijn de verwachte doelpunten die het thuis / uitspelende land maakt (na 90 minuten)
  • Voor het juist voorspellen van het aantal doelpunten dat het thuis / uitspelende land maakt krijg je 1 punt (maximaal 2 punten per wedstrijd).
  • Bij goed voorspellen winst/gelijk/verlies (toto) krijg je 3 punten (b.v. voorspelling 2-0 en uitslag 1-0).
  • Bij iedere exact voorspelde uitslag tijdens de voorronden krijg je 4 punten.
  • Na de voorronden geldt een bonus van 4 punten voor iedere exact voorspelde uitslag.
  • Alle voorspellingen kunnen gemaakt en gewijzigd worden tot aanvang van het toernooi (12.06.14 22:00) Hierna is dit niet meer mogelijk!

Landen in de finalewedstrijden

Voorspelling van een juist land in een finale wedstrijd (maakt niet uit of het land uit/thuis speelt) levert 2 punten op (maximaal 4 punten per wedstrijd).
De voorspelling van het juiste thuis- of uitspelend land in de finalewedstrijden levert 2 punten op (maximaal 4 punten per wedstrijd).
Bij de 8e finalewedstrijden voorspel je in principe dus wie of er eerste en tweede zijn geworden in de poules!
Voor het begin van de eerste wedstrijd (12.06.14 22:00) kun je de landen van de diverse finalewedstrijden voorspellen of wijzigen.

Extra vragen

• De extra vragen kunnen nog tot het begin van de eerste wedstrijd (12.06.14 22:00) gewijzigd worden.
  • De punten van de extra vragen worden na de laatste wedstrijd (13.07.14 21:00) berekend en toegekend.
  • Het juist voorspellen van de kampioen levert 10 bonuspunten op.

Bij onderstaande vragen geldt het maximum aantal punten indien exact voorspeld. Hierna gaat er voor elk verschil punt een punt van het maximum aantal bonuspunten af.

• Het juist voorspellen van het 1e doelpunt in zoveelste minuut van het toernooi levert maximaal 10 bonuspunten op.
  • Het juist voorspellen het totaal aantal doelpunten van het toernooi (inclusief eventuele verlenging) levert maximaal 10 bonuspunten op.
  • Het juist voorspellen van het aantal doelpunten van de topscorer levert maximaal 10 bonuspunten op.

Maximaal aantal punten:

Per wedstrijd van de voorronden: 9 punten.
Per wedstrijd na de voorronden: 17 punten.
Van de extra vragen: 40 punten.

De verdeling van de prijsplaatsen is:

Plaats 1 -> 35%
Plaats 2 -> 25%
Plaats 3 -> 15%

Indien meerdere deelnemers op de beschikbare prijsplaatsen hetzelfde aantal punten heeft dan worden deze prijzen opgeteld en gedeeld door het aantal gelijk geeindigden!

Voorbeeld: Nummers 1 en 2 hebben het zelfde aantal punten. De eerste en tweede prijs worden opgeteld en door 2 gedeeld. de deelnemer op de derde plaats krijgt de derde prijs.

Indien je als deelnemer nog niet hebt betaald doe je niet mee voor de prijzenpot. Je komt dan ook niet voor in de deelnemerstand wanneer het toernooi is begonnen. Neem even contact op met de pool-organisatie als je nog niet bent gemarkeerd als zijnde betaald (zie profiel).