Sander Janssen en Ulysses na vier seizoenen uit elkaar

Vanavond heeft Sander Janssen aan de spelersgroep laten weten dat hij na dit seizoen vertrekt bij Ulysses, na vier jaar voor de groep te hebben gestaan.
Janssen heeft laten weten dat hij op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

”Ulysses kan terugkijken op vier succesvolle en prettige jaren samenwerking, waarin twee keer gepromoveerd werd. Inmiddels komt Ulysses voor het eerst in haar historie uit in de derde klasse, terwijl we drie jaar geleden nog in de vijfde klasse uitkwamen. Wij zijn Sander dan ook erg dankbaar voor zijn gedane werk en wensen hem veel succes bij het vinden van een mooie nieuwe uitdaging” aldus het bestuur.

“Ik ben blij dat Ulysses mij vier jaar geleden de kans gaf om hoofdtrainer te worden. Ondanks dat de club en spelersgroep graag nog verder wilde zijn het toch mijn ambities om een volgende stap te maken. Ik kan terugkijken op geweldige jaren met Ulysses. Het is een hechte vereniging waarbij je fijn kan samenwerken met spelers, staf, bestuur en clubmensen. Vanaf dag een heb ik mezelf hier thuis gevoeld. Zelf kijk ik terug naar de afgelopen 3.5 jaar en ik zie dat de selectie grote stappen heeft gemaakt. We zijn twee jaar achter elkaar gepromoveerd van de vijfde naar de derde klasse, dit maakt het besluit om Ulysses te verlaten ook niet makkelijker, het is een geweldige vereniging! We gaan er alles aan doen om Ulysses dit jaar in de derde klasse te houden en gaan onszelf hier met de volle 100% voor inzetten” aldus Sander.