Ulysses baalt van nederlaag tegen OKSV

De ploeg uit Overlangel boekte afgelopen zondag een grote overwinning op Ulysses. OKSV won maar liefst met 6-1 van de Megenaren. Allebei de ploegen willen de 3e plek bereiken op de standenlijst, dat zeker is van nacompetitie. OKSV heeft nu door deze overwinning zes punten voorsprong op Ulysses.

Nadat de scheidsrechter van shirt was gewisseld omdat hij dezelfde kleur aan had als OKSV werd er wat later begonnen aan de wedstrijd. De ploeg uit Overlangel nam meteen het initiatief. In de 3e minuut werd al drie keer een inzet van OKSV uit het doel geblokt bij Ulysses. Na tien minuten verscheen de rechter spits alleen voor de doelman van Ulysses maar hij schoot naast. Na een half uur spelen scoorden OKSV twee doelpunten. De 1-0 scoorde Rik Rijs die een verdediging fout van de verdediging van Ulysses resoluut af. Enkele minuten later was het Bart Vos die OKSV op 2-0 schoot. Ulysses kreeg de eerste helft geen enkele scorings kans.

De 2e helft begon Ulysses met twee nieuwe A – jeugd spitsen. Jammer was het voor Tom Driessen die al vanwege een blessure snel uit moest vallen. In de 55e minuut viel de beslissing. Het was Johan van de Wiel die met een halve omhaal een prachtig doelpunt maakte en de stand op 3-1 schoot. In de 57e minuut kwam de eerste scoringskans van Ulysses. Pierre Seelen schoot uit een mooie schietpositie net naast. Uit een corner kopte John Voet onhoudbaar bij Ulysses de 4-0 binnen.

Enkele minuten later was het Wesly van Lieshout die een perfecte voorzet afleverde op Dennis Derks die 4-1 scoorde. Enkele minuten later punterde Pierre Seelen maar net over de lat bij OKSV. Uit een voorzet kon Johan van de Wielen de bal stil leggen en de hoek uitzoeken bij Ulysses en maakte er 5-1 van. In de slot minuten maakte Rik Rijs er 6-1 van.

Een pijnlijke nederlaag van Ulysses wat natuurlijk consequenties heeft op de standenlijst. Zondag speelt Ulysses uit tegen Boerdonk.

Plaats een reactie