17 April: Wa kunde en wa kende quiz

In de vorige editie van “ons” clubblad vermeldden wij al dat dit seizoen (vanzelfsprekend!) weer een nieuwe editie van de Wa kunde en wa kende-quiz georganiseerd wordt. Wat we toen nog niet wisten, maar inmiddels wel, is dat deze plaatsvindt op:

Zaterdag 17 april 2010

Dus….pak alvast je agenda tevoorschijn zouden we zeggen en blokkeer die betreffende avond vanaf 20.30 uur! Want eerlijk is eerlijk: daar wil jij toch ook gewoon bij zijn!

Opzet

Nog even in het kort de opzet voor de personen die niet “live” hebben meegekregen hoe het tweede elftal 10 januari j.l. de eerste editie van de Wa kunde en wa kende-quiz wisten te winnen:

• Het evenement is in het leven geroepen om – in navolging van de Ulysses’ sportquiz –  niet alléén de diehard voetbal-/sportkenners een leuke avond te bieden, maar om voor jong en oud, sportkenner, -beoefenaar en/of –fanaat, maar bovenal liefhebber van Megen én vanzelfsprekend ‘ons clubke’ een gezellig, laagdrempelig avondvullend programma te bieden.
  • Gedurende de avond strijden acht teams van vier personen tegen elkaar.
  • Aan het einde van de avond wordt één team gekroond tot ‘allesweter/-kunner van het seizoen’.

In vergelijking tot de eerste editie zijn er daarbij enkele veranderingen:

• Zo worden, naast de zes seniorenteams en het A-team, dit jaar ook alle supporters van de club uitgedaagd om zich in de strijd te gooien om die felbegeerde titel te bemachtigen.
  • Enkele ‘vertrouwde’ onderdelen zullen plaatsmaken voor nieuwe verrassingen.

Opgave

Vanzelfsprekend hopen we ook dit seizoen weer op een bomvolle kantine en natuurlijk… op vele enthousiastelingen die het (weer) beter denken ‘te kunne en kènne’.

De uitnodigingen voor de verschillende teams zullen omstreeks begin maart via de trainers/leiders verspreid worden. Geïnteresseerde supporters kunnen zich melden bij Carla Voet via Carla.voet@home.nl.

Groeten namens de quizcommissie,
Peter, Mart, Joyce en Carla