Ach. Reek en Ulysses delen de punten

In een felle maar toch sportieve wedstrijd was het de keeper van Achilles Reek die voorkwam dat Ulysses de drie punten meenam. Er was strijd, er waren gele prenten en een penalty dat allemaal in de wedstrijd zat.

Al na enkele minuten spelen was het Hans van de Doelen van Ach. Reek die alleen verscheen voor de Ulysses doelman. De keeper van Ulysses Sven werkte zijn inzet corner. Na vijf kwam van de Doelen weer alleen voor de keeper, stond toen nog in een moeilijke hoek maar deponeerde de bal wel in het net bij Ulysses. 1-0

Na een kwartier spelen verscheen Dennis Derks van Ulysses alleen voor de keeper van Ach. Reek maar schoot over. Na twintig minuten schoot Hans van de Doelen een vrije trap vanaf de zestien langs de muur maar ook de doelman van Ulysses bokste zijn schot uit het doel. Er kwamen in deze wedstrijd nog volop kansen voor beiden ploegen. Reek was in de 20e minuut dichtbij de 2-0. Uit een scrimmage  ging de bal net naast het doel bij Ulysses. Na een half uur spelen legde Cas van de Camp een vrije trap op het hoofd bij Pierre Seelen die maar net over het doel van Ach. Reek kopte. Hierna moest verdediger Niek Brouwer aan de noodrem trekken.

Een doorgebroken speler werd van de zijkant neergelegd. Iedereen schreeuwde voor een rode kaart maar de scheidsrechter gaf geel. Ruststand 1-0 en een beter Ach. Reek. Na een donderspeech in de rust van trainer  Harm van Uden van Ulysses kwam de Megense ploeg zeer fel uit de kleedkamer. Al in de 47e minuut schoot Pierre Seelen bij Ach. Reek op de paal. In de 49e minuut lag de gelijkmaker in het doel bij Ach. Reek. Uit een vrije trap hoog voor het doel bij Ach. Reek kopte Pierre Seelen steenhard naar de grond de bal in het net. 1-1. Meteen hierna ging de linkerspits van Ach. Reek op solotoer. Hij trok eerst aan een shirt bij een Ulysses verdediger, maakte daarna hands maar liep slim de zestien binnen. Werd correct van de bal gezet maar de scheidsrechter legde de bal op de stip bij Ulysses. Rob van de Wijst schoot deze strafschop naast.

Hierna ging Ulysses naar een tweede doelpunt jagen. Uit een prachtige voorzet van aanvoerder Jurgen Verdonk ging een snoekduik kopbal van Pierre Seelen rakelings over het doel bij Ach. Reek. Dennis Derks verscheel alleen voor de keeper van Ach. Reek maar schoot hoog over. Hierna schoot Wesly van Lieshout ook maar net over de kruising bij Ach. Reek. Ook Ach. Reek kreeg nog een geweldige kans. Uit een voorzet van links schoot Rob van de Wijst de bal van dichtbij binnen maar wederom ranselde Sven met een reflex de bal met zijn voeten uit het doel bij Ulysses.

In de laatste vijf minuten ging eerst Dennis Derks nog alleen op de keeper af van Ach. Reek. Ook deze inzet bokste de keeper van Ach. Reek zijn schot tot corner. In de laatste minuut zette Ulysses de mooiste aanval op. Door verschillende middenvelders werd direct gevoetbald en het was Jurgen Verdonk die Ton de Kleijn alleen voor de keeper plaatste bij Ach. Reek. Een vloeiend schot met zijn linkervoet verdween de bal op het doel bij Ach. Reek. Maar met een hand bokste de keeper van Ach. Reek de bal over de lat. Een terechte uitslag. Voor rust was Ach. Reek sterker en na de rust Ulysses,. Alleen de spitsen van Ulysses kregen betere kansen dan Ach. Reek maar verzuimde het karwei af te maken.