Wedstrijdverslag Ulysses 1 – OVC ’63 1

‘Strijd en beleving = winst’ schreef de oefenmeester van Ulysses voor de wedstrijd op het bord. Als boodschap aan zijn spelers. Daarin had hij gelijk, maar het was wel OVC ’63 dat die strijd en beleving op de mat legde en met een forse zege huiswaarts keerde. De thuisploeg had grote moeite om zich de felle Oijenaren van het lijf te houden, zeker na de snelle 0-1 van Alex de Louw. Op slag van rust verdubbelde Remco van Zonswbeek uit een strafschop de score. De tweede helft krabbelde het spel lang voort zonder dat er iets gebeurde. Pas in de slotfase viel er weer wat te beleven, toen opnieuw Van Zonsbeek en Wilbert van Schijndel de score verder opvoerden.

Ulysses-OVC’63 0-4 (0-2)
12. De Louw 0-1, 44. Van Zonsbeek 0-2 (pen.), 83. Van Zonsbeek 0-3, 88. Van Schijndel 88. Rode kaart: T. van Schadewijk (Ulysses).

Bron: Brabants Dagblad d.d. 6 april 2010