Ulysses boekt overtuigende zege op Velp

Op bezoek bij SCV uit Velp boekte Ulysses op de voorlaatste speeldag de grootste overwinning van het seizoen. Na 90 minuten stond er 0-5 op het scorebord genoteerd.

Ulysses ging fel uit de startblokken wat al binnen enkele minuten resulteerde in de openingstreffer. De vorige maand 40 jaar oud geworden goalgetter Pierre Seelen zette zijn eerste balcontact direct om in een doelpunt. Uit een voorzet van Dennis Derks kopte hij snoeihard de bal in het dak van het doel.

De gasten uit Megen bleven daarna druk naar voren zetten en zagen Niek Beck in een tijdsbestek van 10 minuten twee keer scoren, eerst wist hij met een sliding de keeper te passeren en scoorde enkele minuten later met een bekeken schot in de rechterhoek vanaf een meter of 20. Na een onnodige rode kaart van verdediger John van Oorsouw raakte Ulysses het initiatief ietwat kwijt. Ondanks een mannetje meer wist SCV niet echt tot noemenswaardige kansen te komen. Na de thee een regenachtig restant van de wedstrijd. Wegens natrappen moest ook speler Bart Gremmen van SCV de wedstrijd met 10 man afmaken.

Ulysses dicteerde het spel en creëerde de kansen. Pierre Seelen wist wel raad met een ontstane scrimmage voor het Velpse doel. Vanuit de draai plaatste hij de bal onhoudbaar in de linkerhoek van het doel. Het slotakkoord was voor Luck van de Camp. Middels een fraaie kopbal liet hij de doelman kansloos.

Volgende week speelt Ulysses de laatste wedstrijd van het seizoen op het eigen sportpark D’n Heuvel tegen Maaskantse Boys uit Maren Kessel.
Wie wordt er volgende week topscoorder van de Ulysses-selectie? Pierre of Niek? Of toch die dekselse Teun van Tongeren van het 2e? Bekijk hier het huidige overzicht van de topscoorders.

Tevens is er na de wedstrijd de afsluiting van het seizoen en hopen dan dat alle elftallen aanwezig zijn. Natuurlijk zijn daarbij alle supporters van harte welkom. Tot zondag.

Programma 9 mei
Ulysses 1 – Maask. Boys 1