Laatste kans inschrijven WK Pool

Je hebt nog tot vrijdag middag 14:00 om je in te schrijven voor de Ulysses WK Pool. Er is inmiddels al een mooie pot te verdienen. We hebben de afgelopen dagen wat vragen gehad over de opzet van de pool.

Wordt de tussenstand op de site gezet?
De tussenstanden verschijnen dagelijks op de website, met andere statistieken zoals de stijgers en dalers binnen het klassement.

Hoe vaak worden de standen bijgewerkt?
We proberen direct na een wedstrijd de tussenstand bij te werken, maar gezien er een hoop voorronde wedstrijden onder werktijd vallen zal dit niet na elke wedstrijd zijn.

Ik bekijk net mijn voorspelling en zie dat ik een fout heb gemaakt, kan ik deze nog aanpassen?
Tot de sluiting van de inschrijftermijn kun je gewoon opnieuw het voorspellings formulier invullen, je eerste insschrijving wordt dan vervangen. Wil je een alleen een kleine aanpassing doen, mail dan even door wat je graag aangepast zou willen zien naar pool@rksvulysses.nl

De inschrijvingstermijn sluit bijna,  dus spoor nog gauw even degene aan tegen wie je het graag wilt opnemen in de pool.

>> Ga naar het inschrijfformulier