Programma Ulysses nieuw seizoen 2010-2011

De selectie van Ulysses heeft dit seizoen de training vroeg gestart. Dat was vanwege de late vakantie periode hier in Brabant. De trainers van de selectie Harm van Uden en Hans van de Camp begonnen op zondag 18 juli in Herperduin. Daar werd al flink getraind, om de conditie weer op peil te brengen. De selectie van Ulysses bestaat dit seizoen uit maar liefst veertig spelers. De gehele A jeugd van het vorig seizoen is over gekomen naar de senioren. Hierdoor zullen de elftallen flink verjongd worden dit seizoen. Trainers Harm en Hans gingen op toerbuurt op vakantie zodat de training tijdens de vakantie periode een keer per week gewoon doorging. De doelstelling van Ulysses dit nieuwe seizoen is toch een prijs pakken. Verschillende jeugdspelers hebben vorig seizoen al wat ervaring opgedaan in de selectie, en willen dit seizoen hun kwaliteiten tonen op de groene mat.

De competitie indeling dit seizoen voor Ulysses is een leuke 6e klas. De ploegen Ach. Reek, Boerdonk, Irene, Maask. Boys, Macharen, OKSV, FC de Rakt SCV “58, VCO en WHV zijn de tegenstanders in het nieuwe seizoen.

Het complete beker- en competitieprogramma is te bekijken via voetbal.nl. De aankomende wedstrijden zijn ook te bekijken via de knop “programma” aan de zijkant van deze website.

Door: Jos van Orsouw

1 gedachte over “Programma Ulysses nieuw seizoen 2010-2011”

Plaats een reactie