Keeper Sven Rietveld pakt punt voor Ulysses met een katachtige redding in de laatste minuut

In en sportieve wedstrijd hebben beiden ploegen de punten  eerlijk verdeeld. Na negentig minuten was de einduitslag terecht 0-0.In de 3e minuut was het Wesley van Lieshout die vanaf de zestien maar net naast schoot.  Na zeven minuten spelen legde Niek Beck een panklare voorzet precies op het hoofd van spits Pierre Seelen  van Ulysses die vrij kon inkoppen maar recht in de handen van de keeper kopte. In de 26e minuut was het Joeri van Boxtel die vrij voor het doel bij Ulysses in handen schoot bij de keeper van Ulysses Sven Rietveld. In de 43e minuut haalde een verdediger de bal van de doellijn bij de Rakt na een inzet van Pierre Seelen.  Na rust kwam De Rakt beter in de wedstrijd. FC de Rakt had een veldoverwicht maar kreeg geen echte scoringskansen. De defensie had trainer Harm van Uden goed op positie staan. In de 53e minuut ondernam Bernd van de Camp een solo en bracht Pierre Seelen instaat om te scoren. Ook zijn inzet werd geblokt.

In de 83e minuut kreeg Pierre Seelen de kans om Ulysse naar 1-0 te schieten. Hij mocht 2x aanleggen om het net te vinden maar ook zijn inzet ging er niet in.

FC de Rakt bleef drukken op het doel bij Ulysses. In de 88e minuut ging een voorzet van Mark Klaasen over de doellijn bij Ulysses via de paal corner.  Uit deze corner kopte Koen van de Berg van De Rakt de bal boven in de kruising maar het was keeper Sven Rietveld die deze kopbal met een katachtige sprong boven uit de kruising ranselde. Een terechte uitslag van een aantrekkelijke wedstrijd die na negentig minuten spanning op het sportpark Den Heuvel eindigde in een gelijkspel.

Volgende wedstrijd speelt Ulysses uit tegen Ach. Reek.