Ulysses laat teveel kansen liggen tegen Achilles Reek: 1-1

De Megenaren begonnen goed aan de wedstrijd tegen Ach. Reek. Vanaf het begin werd druk gezet op het doel bij Reek. Dat leverde ook al in de 11e minuut een doelpunt op. Het was Pierre Seelen die een perfecte voorzet op het hoofd van Rob van Oudheusden legde die feilloos binnen kopte 0-1. Na twintig minuten maakte Pierre Seelen een omhaal op de penalty stip. Jammer voor Ulysses want zijn inzet ging maar net naast de verkeerde kant van de paal. Ook jammer was het van Rob van Oudheusden van Ulysses, die tegen een onnodige gele kaart liep, wat later grote gevolgen had voor hem. Na een half uur spelen kreeg Joel Schrievers een vrije kans voor het doel van Ulysses maar hij schoot naast. Na 35 minuten spelen trok de linkerspits van Ulysses Niek Beck de bal terug van de achterlijn op Pierre Seelen die kon tikken maar zijn schot werd geblokt tot corner. Uit deze corner kopte Pierre Seelen prima in, maar ook deze kopbal werd uit het doel geranseld. Ach. Reek kwam gelukkig op 1-1. Uit een afgeslagen corner kaatste de bal via enkele spelers voor de voet van Hans van de Doelen. Die kon de hoek uitzoeken en scoorde de gelijkmaker. Hierna kwamen er voor beiden ploegen nog kansen maar die werden niet benut.
Na rust nam Ach. Reek het initiatief. Ulysses werd onder druk gezet. Toch moest Reek vaak aan de noodrem trekken op het middenveld. Verzorgster Esmee van Ravenstein had het druk met verschillende spelers te behandelen in een kwartier tijd. In de 58e minuut was het Pierre Seelen die door de verdediging soleerde, de keeper passeerde en links kon inschieten. Toch was het de keeper van Reek die zijn schot net voor de doellijn nog pakte. Enkele minuten later leverde Dennis Derks een mooie voorzet af op Pierre Seelen die deze bal ineens op de pantoffel nam. Wederom ranselde de keeper van Reek zijn inzet uit de kruising. Hierna kwamen er verschillende mogelijkheden voor Reek. Maar het was weer de keeper van Ulysses Sven Rietveld die geen doelpunt meer toe stond. In de 81e minuut kreeg Rob van Oudheusden zijn 2e gele kaart wat rood betekende. Ulysses moest de laatste tien minuten verder met tien man. De druk werd hoger op het doel bij Ulysses. Maar de goed spelende achterhoede van Ulysses stond geen doelpunt meer toe. In de laatste minuut was het Bernd van de Camp die vanaf het middenveld door de verdediging van Reek soleerde maar zijn schot ging hoog over. Na negentig minuten een terechte eindstand van 1-1.

1 gedachte over “Ulysses laat teveel kansen liggen tegen Achilles Reek: 1-1”

Plaats een reactie