Diverse wedstrijdverslagen Ulysses E1 en E2

18-09-2010: OSS’20 E6 – Ulysses E1 (2-4)

Vandaag onze eerste wedstrijd van het seizoen uit tegen Oss’20. Na een rommelige binnenkomst eindelijk een kleedkamer en wat blijkt ons veld waar we moeten spelen is ook al bezet. Eindelijk een veld en vlug een warming up, beginnen we ook later aan de wedstrijd. Wij hebben de aftrap en zoals je al ziet zal het een leuke wedstrijd gaan worden. We zijn aan elkaar gewaagd, de kansen gaan op en neer. Maar Gijs, onze nieuwe keeper, staat goed te keepen. Maar de gevaarlijke kansen zijn echter voor Oss’20: op de paal of via de handen van Gijs naast en Jaimy die ook goed mee staat te verdedigen en red op de lijn. Jammer voor Oss’20 geen doelpunten ook wij krijgen kansen en die gaan ook helaas er niet in. Er wordt goed gecombineerd en er wordt een hoog tempo gevoetbald. Dit blijft zo tot aan de rust zodat we even op adem kunnen komen. Na de rust zien we toch een kans: via Bob gaat de bal naar Jaimy die weer naar Kevin en die blijft koel en maakt de 0-1 voor ons. Toch blijft het zeer spannend want Oss krijgt ook de kansen om op gelijke hoogte te komen maar daar wil Gijs helemaal niks van weten en houd de nul goed vast. Een goede uittrap van Gijs naar Rens ineens door getikt naar Kevin net een voet van Oss een corner voor ons kop kans voor Rens net naast. Dan krijgt Rens even op zijn heupen en gaat solo met een lage schuiver in de lange hoek buiten bereik van de keeper 0-2. Maar dan toch via de been van Gijs wordt het 1-2 het blijft spannend komen ze nog op gelijke hoogte of niet. Corner voor ons die we heel snel nemen want bij Oss staat er maar een man  in de verdediging en Mike de scoren weer op 2  1-3. En dan is het toch weer Oss die de spanning weer terug brengt en de 2-3 binnen tikt. We blijven goed voetballen Mike die de bal heeft en met een lange trap Rens bereikt en die heel koel binnen tikt 2-4. Het was een hele spannende wedstrijd met een hoog tempo en die alle kanten op kon gaan hebben verdient gewonnen en gaan de 3 punten mee naar Megen. Klasse jongens: ga zo door!
Door Angelique Elberse

26-09-2010: Ulysses E1 – Ruwaard E2 (9-3)

De tweede wedstrijd thuis tegen Ruwaard E2. Een tegenslag voor ons Jaimy die tijdens de training zijn duim heeft gebroken en is daar door voorlopig uitgeschakeld. We beginnen goed we zijn daar door veel op de helft van de tegenstander. Maar na een paar kansen komt Ruwaard gevaarlijk voor het doel en met een mooie redding van Gijs. Ook moet Gijs voor de tweede keer een redding maken. Maar na 15 min is het toch Ruwaard die de 0-1 binnen tikt. En na 20 min is het al 0-2 voor Ruwaard we staan te slapen. En ineens gaat bij ons de knop om en denken dit kan niet en we gaan ineens voetballen. Kevin krijgt een kans en maakt daar goed gebruik van en schiet netjes de 1-2 binnen. En na 5 min is het weer Kevin die ons op gelijke hoogte brengt 2-2. Dan is het rust. De tweede helft is maar net begonnen en het is Rens die de 3-2 netjes binnen de palen tikt. Er zijn mooie combinatie te zien ook de corners genomen door Mike lekker hoog voor het doel om zo binnen te koppen. Ze sturen Kevin weg en daar is de 4-2. Maar  we krijgen nog een doelpunt om onze oren  4-3 en verder geven wij niks meer weg. En blijf we Ruwaard op hun eigen helft houden en dan is daar onze stuntman Nick die ook zijn doelpuntje mee pikt en maakt er netjes 5-3 van. Dan zijn we niet meer te houden en het Rens met een harde schop die onthoudbaar is voor de keeper 6-3. De keeper van Ruwaard staat goed te keepen en houdt er toch nog best veel er uit. Maar het is toch Kevin die de keeper verrast en zo scoort 7-3 en ook de 8-3. En voor Rens is er ook nog een kans weg gelegd en maakt het mooi af 9-3. de 3 punten blijven in Megen. Jaimy van harte beterschap met je duim.
Door Angelique Elberse

02-10-2010: Ulysses E1 – DAW (2-2)

Wederom weer thuis en nu wel tegen DAW uit Schaijk. Tot onze verrassing mag Jaimy alweer mee voetballen en Martijn die weer terug is van weg geweest. We zien al gelijk dat het een hoog tempo word gevoetbald en dat we aan elkaar gewaagd zijn. De kansen krijgen we zat maar ook DAW krijg kansen. Het zit Kevin en Rens niet mee de bal gaat over of word gehouden door de keeper. En dan is daar de pass van Ronnie die Mike weg stuurt en die beheerst de bal binnen tikt 1-0. Het is best een spannende wedstrijd het gaat op en neer met de kansen maar de keepers staan goed te keepen. Rust die we hard nodig hadden. Helaas houden we de nul niet vast ondanks het goede keepers werk van Gijs word het 1-1. En tot onze verrassing scoort Thomas ook nog alleen helaas in de verkeerde doel 1-2. En was ook even een moment van inzakking van ons. Maar dat was heel snel over en ineens gaan we voetballen en zelf nog hoger met de tempo. Kansen zijn er zat alleen zit het ons niet mee de keeper van DAW staat ons veel in de weg of de bal via de paal in de handen van de keeper weg kans. Maar gelukkig hebben we onze stuntman Nick die het goed op zijn heupen krijgt en maakt verdient de gelijkmaker 2-2. We blijven vechten voor de overwinning maar helaas werkt DAW niet aan mee en is de eindstand verdient 2-2. Jongens heel goed gevoetbald. En we hebben sinds vandaag een trainer erbij: de Beijs. Welkom Rob en Martijn en Jaimy. Volgende week uit tegen udi’19/beterbed. Ps. bij deze willen we Tobias nog bedanken voor het meespelen.
Door Angelique Elberse

02-10-2010: Ulysses E2 – HVCH E11 (1-1)

Een hele spannende wedstrijd. Ivanna is nieuw in ons team toen we haar in haar eerste wedstrijd zagen deed ze het perfect. We hebben ook een nieuwe leider hij heet Willem. De eerste helft werd er niet gescoord dat was heel spannend wij hadden toen wel het meeste balbezit. De tweede helft ging met veel teckels van  HVCH. De goal die HVCH maakte ging eigenlijk zo: een speler van HVCH schoot tegen de benen van iemand uit ons team de bal ging toen de goal in. Toe een paar minuten later ging Hein er met de bal alleen vandoor naar de goal. Hij schoot de bal heel mooi de goal in. Toen werd heel spannend en bijna op het eind van de wedstrijd toen was Jasper heel dicht bij de goal en toen floot de scheids net af.
Door Max van Orsouw

09-10-2010: Ulysses E2 – TOP Oss (2-0)

Vandaag moesten we voetballen tegen TOP Oss. Het waren best grote jongens. Na een moeilijk begin lukte het Lars om 1-0 te maken. Ivar heeft ook een paar mooie ballen tegengehouden. De ruststand bleef het 1-0. Na de rust had Hein bijna een doelpunt gemaakt, maar botste tegen de kieper en vielen beide op de grond. Gelukkig stonden we al voor maar maakte Robbie nog 2-0. Dit is de eerste wedstrijd die we hebben gewonnen in het nieuwe seizoen. We waren allemaal superblij.
Door Jasmine en Ivanna

  • Heb jij ook een wedstrijdverslag van jouw Ulysses team gemaakt en wil je deze op de website terugzien? Stuur deze dan door via het contactformulier !

Plaats een reactie