Ulysses Online

Sinds het begin van dit seizoen heeft de website van Ulysses een nieuw jasje. Bovendien ook worden er wekelijks nieuwe berichten en wat minder regelmatig foto’s geplaatst.

Sinds die tijd weten steeds meer mensen de website te vinden; maarliefstĀ  4000 bezoekers in de afgelopen twee maanden.

Dit succes is mede te danken aan de nieuwe Social Media. Via websites als Twitter en Facebook worden nieuwe berichten direct doorgeplaatst.

Facebook


Het in Nederland sterk groeiende Facebook is de internationale tegenhanger van de Nederlandse profielen site Hyves. Ook via Facebook kun je Ulysses handig volgen. Zo zie je het laatste nieuws gewoon op je Facebook Wall.

Heb je al een Facebook profiel? Vind hieronder dan snel Ulysses ‘leuk’

Twitter

Behalve zoekmachines vinden de meeste bezoekers de site vaak via het officiele twitter account. Via Twitter ben je namelijk direct op de hoogte van nieuwe artikelen, tussenstanden, uitslagen of nieuwsupdates; of je het nu je op je PC, Laptop of mobiele telefoon gebruikt.

Volg dus @rksvulysses op Twitter.

Heb ik dit allemaal nodig?

Natuurlijk ben je niet verplicht deze diensten te gebruiken. Maar ze zijn wel ontzettend handig, en niet alleen om onze site te bezoeken natuurlijk. Heel erg ingewikkeld is het niet, maar misschien kunnen de digibeten onder ons dit misschien maar beter aan zich voorbij laten gaan.

Plaats een reactie