Ulysses sluit slechte wedstrijd tegen Irene af met toch een belangrijke overwinning: 2-0

In een slechte wedstrijd van beide ploegen heeft Ulysses toch weer drie belangrijke punten binnen gehaald. Doordat FC de Rakt en OKSV dit weekend verloren, kruipt Ulysses naar de 3e plaats in de ranglijst van klasse 6F zuid II.

Het eerste half uur gebeurde er niet veel. Ulysses had een groot veldoverwicht, maar kon dat niet uitdrukken in doelpunten. In de 25e minuut kwam dan toch het eerste doelpunt. Wesley liet op de linkerkant zijn hakken zien aan zijn tegenstanders en zette de bal goed voor op Tom Driessen. Tom hakte deze voorzet achter zijn standbeen fantastisch binnen: 1-0. Na 35 minuten schoot Tom nog op de buitenkant van de paal. Een volley van Niek Beck was te zacht. Aaron kreeg nog een kansje via de buitenkant maar schoot naast. Het laag geklasseerde Irene uit Gemonde kreeg geen enkele mogelijkheid.

Meteen na rust kreeg Niek een goede kans maar raakt de bal totaal verkeerd. In de 51e minuut legt Tom de bal goed terug op de inkomende Niek Beck die beheerst in de verste hoek de 2-0 scoort. Hierna kregen Tom en Ries van de Camp nog mogelijkheden, maar hun vizier stond niet op scherp deze wedstrijd.

Een compliment aan de achterhoede van Ulysses, want de gehele wedstrijd hebben ze geen kans weggegeven en hielden ze daardoor de nul vast. Enkele minuten voor tijd was het Tom die de gehele achterhoede en keeper voorbij was, maar voor een leeg doel voorlangs schoot. Toch weer drie belangrijke punten voor Ulysses voor de standenlijst, om het doel van de nacompetitie voetbal te bereiken dit seizoen.

De volgende tegenstander is SCV ’58 thuis.